Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt egy ilyen nőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy ilyen nőnek?

Figyelt kérdés

Épp ismerkedem egy csajjal, középfokú végzettsége van és csak ilyen 330 nettó körül keres, lakása nincs, autója legalább van. 27 éves és egyáltalán nem akar többet az élettől, egyetem vagy bármi továbbképzés kizárva. Én 29 éves vagyok, gépészmérnök, jóval magasabb fizetéssel és van egy lakásom. Nem tudom mi tévő legyek, mert eltartani nem akarom... Motiválatlan és csóró, cserébe jó vele a szex.

Mi tévő legyek? Kuka vagy adjak neki egy esélyt?

2023. nov. 5. 12:57
 61/117 A kérdező kommentje:

Jesus, ne láss bele ennyit.

Csóró vagy és idegesít hogy valaki ezt le merte írni, bocs. Nekem igényeim vannak, neked a panelban a G astrával gondolom nem sok. :D

2023. nov. 5. 14:46
 62/117 anonim ***** válasza:
96%

Édesem, részedről ez egy segélykiáltás, mind látjuk.

Fulladozol, gyűlölöd saját magadat is, csak épp nem vallod be magadnak sem. 🤷‍♀️

2023. nov. 5. 14:49
 63/117 A kérdező kommentje:

Nem értem miért írod ezt. :D

Nekem az égvilágon semmi bajom nincs, csak nem akarok eltartani senkit se, ennyi. Te se akarnál és ha a csávód ennyit keresne tuti nem lennél vele.

Ne láss már bele ilyen dolgokat, tipik nyomorék női felfogás, kicsit szedd már össze magad azt húzz már el innen.

2023. nov. 5. 14:51
 64/117 anonim ***** válasza:
74%
Mucuka, tudod jól, hogy igazan van, csak tagadod.
2023. nov. 5. 14:54
 65/117 anonim ***** válasza:
88%
330 nem olyan kevés amúgy, csak neked az. Pénzéhes vagy, szóval végülis összeilletek a csajjal.😂😂😂
2023. nov. 5. 14:55
 66/117 A kérdező kommentje:

66 - Kevés, semmire nem elég.

Félrerakni nem tudsz belőle, egy tank üzemanyag az autómba 35e ft, legalább havi 2-3 tank elmegy és akkor még nem ettem, fizettem a rezsit, hitelt etc.

Az a szerencsém h nem ennyit keresek, amúgy kb el is ásnám magam.

Nektek csak azért nem kevés mert nő keres ennyit, ha férfi keresne ennyit akkor kuka lenne. Mintahogy láthatjuk is más kérdésekben a nők megnyivánulását hogy mekkora keresettől számít valaki férfinak.

2023. nov. 5. 14:58
 67/117 anonim ***** válasza:
88%

Pedig te vagy az, az írásképed és a szófordulataid elárultak 😀

Gondolom moderátor is vagy egyben 😊😊😊😊

2023. nov. 5. 15:02
 68/117 anonim ***** válasza:
0%
70: egy db trollal veszekszel fél órája, gondolom meg van.
2023. nov. 5. 15:03
 69/117 anonim ***** válasza:
97%
Én férfiként azt mondom, hogy ha a szexen kívül is jó vele lenni, akkor egyáltalán nem zavarna sem a nettó 330, sem az, hogy nem akar diplomát. A diploma sem garantálja a 330-nál magasabb fizetést és a hiánya sem zárja ki. Ugyanez igaz az intelligenciára is.
2023. nov. 5. 15:05
 70/117 A kérdező kommentje:
71 - Az én írásképem mit árul el? Te nem tudod használni a mondatvégi jeleket.
2023. nov. 5. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!