Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt egy ilyen nőnek?
Figyelt kérdés
Épp ismerkedem egy csajjal, középfokú végzettsége van és csak ilyen 330 nettó körül keres, lakása nincs, autója legalább van. 27 éves és egyáltalán nem akar többet az élettől, egyetem vagy bármi továbbképzés kizárva. Én 29 éves vagyok, gépészmérnök, jóval magasabb fizetéssel és van egy lakásom. Nem tudom mi tévő legyek, mert eltartani nem akarom... Motiválatlan és csóró, cserébe jó vele a szex.
Akar gyereket egyáltalán? Erről beszéltetek? Csak mert akkor jogos, hogy ne a másik keresse meg egyedül az egész családra valót. Viszont ha nem akar, akkor azért be lehet osztani a kettőtök fizetését.
2023. nov. 5. 13:39
32/117 A kérdező kommentje:
Ezek a femeninista arcok pusztuljanak már el innen.
Miért ne lett volna barátnőm?
Egyenlőség van nem? Én miért nem várhatom el azt férfiként hogy egy képzett, jó keresettel rendelkező barátnőm legyen, akit nem kell kisegíteni minden hónap végén anyagilag ha valami váratlan jön etc.
Ha egy csávó keresne ennyit, ti lennétek az elsők akik kukáznám mert csóró.
2023. nov. 5. 13:41
33/117 anonim válasza:
Figyi. Szülj te, tartson el ő, amíg te szoptatsz,azt meg van oldva, kis puncsiii .
2023. nov. 5. 13:41
34/117 A kérdező kommentje:
Nem kell itt sajnáltatni magatokat mert nők vagytok és szülni kell gyereket. Ez nem mentség arra ha valaki nem képzi magát, csóró és el kell tartani vagy mint említettem kisegíteni minden hónap végén.
2023. nov. 5. 13:43
35/117 anonim válasza:
Engem érdekelne a csaj. Mármint, úgy értve hogy ilyen dolgokon nem akadnék fenn. Ha szeretünk egymással lenni, akkor a személye, a társasága nekem fontosabb.
2023. nov. 5. 13:47
36/117 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így voltam. Csak volt pár rossz kapcsolatom amikor ugyanez volt a helyzet és már nem csak a személyiség felől közelítek.
2023. nov. 5. 13:48
37/117 anonim válasza:
Dobd ki.
2023. nov. 5. 13:49
38/117 anonim válasza:
#40 Legyen elvárásod, majd meglátod, hogy a kutyának nem fogsz kelleni.A férfiaknak egyetlen értéke, hogy tud pénzt keresni.Minek legyen veled egy pénzes nő?Egy szar dugást akarkitől kaphat.Ráadásul ha magának csinálja egy nő, úgy legalább el is élvez.Mondd már meg, mi a franc motiválna arra egy pénzes nőt, hogy veled legyen?Max az, ha te 10/10-es férfi vagy, a nő meg iszonyatosan ronda.Semmi más.
2023. nov. 5. 13:56
39/117 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, mit akarsz még vele megbeszélni? Nem kell, mert számodra csóró és hirtelen nem fog leakasztani egy mérnök/orvos diplomát sem. Felesleges megalázni. Ha az ingyen szexre pályázol legalább legyen gerinced hozzá. De ahhoz férfiként kellene viselkedni.
2023. nov. 5. 13:58
40/117 A kérdező kommentje:
41 - Ha neked az az egyetlen érték egy férfiban hogy pénzt keres, akkor neked se sok reményed van egy normális kapcsolatra.
Nem pénzes nőről van szó, hanem olyanról aki normális munkával és normális fizetéssel rendelkezik. A kettő fogalom nem ugyanaz, de gondolom dühödben írtad mert valaki megmer fogalmazni egy kritikát, egy nővel szemben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!