Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt egy ilyen nőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy ilyen nőnek?

Figyelt kérdés

Épp ismerkedem egy csajjal, középfokú végzettsége van és csak ilyen 330 nettó körül keres, lakása nincs, autója legalább van. 27 éves és egyáltalán nem akar többet az élettől, egyetem vagy bármi továbbképzés kizárva. Én 29 éves vagyok, gépészmérnök, jóval magasabb fizetéssel és van egy lakásom. Nem tudom mi tévő legyek, mert eltartani nem akarom... Motiválatlan és csóró, cserébe jó vele a szex.

Mi tévő legyek? Kuka vagy adjak neki egy esélyt?

2023. nov. 5. 12:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/117 anonim ***** válasza:
4%

47: a 46-os válaszban a kérdező leírta a másik oldalt is. Értem amit te is írsz, de ezért kell megnézni az érem másik oldalát is. Tehát van igaza szerintem a kérdezőnek, én a stílussal nagyon nem értek egyet nála sem, de igazából nálad sem, mert nem beszélünk a másikkal ilyen csicska hangnemben - és közben meg elvárjuk hogy a másik legyen kedves, aranyos, normális...

Viszont a frusztráltságokat általában meg tudom érteni, mert kap mindkét oldal a másik nemtől elég durva lenézéseket, és elvárásokat, és emiatt vannak sokan kiakadva, és kezdik el ezt a hozzáállást feszegetni.

2023. nov. 5. 14:21
 52/117 A kérdező kommentje:

52 - Az első értelmes komment.

Lehet a stílus alpári, de én jelenleg is a gép előtt ülök és mechanikát tanulok, mert csinálom a második diplomám.

Nem azért tanulok hogy valakit eltartsak aki nem akart tanulni mert nő és neki alanyi jogon jár minden mert szül. Az itteni femcelek is csak megerősítettek abban hogy ők azt hiszik nekik minden jár.

Nem volt szó gazdag nőről, csak ezek a szerencsétlenek írogatják ezt. Egy olyan nőről van szó, akinek normális munkahelye van, normális keresettel. A 330 ezer nettó meg semmi, de ezek az emberek biztos nem járnak tankolni, bevásárolni etc.

A másik meg ha egy férfi keres ennyit akkor kuka mert csóró. Mi miért ne várhatnánk el hogy valaki ne élősködjön rajtunk? Amúgy is egyenlőség van, nem?

2023. nov. 5. 14:24
 53/117 anonim ***** válasza:
84%

Azért 330e nettó nem 0. Ha nincs kocsija, meg takarékosan ossza be, akkor kb el lehet lenni belőle, de nyilván nem olyan sok... de sok embernek ebben az országban még ennyi sincs, és még nem haltak meg.

De így tényleg fura, hogy a luxi kell neki, meg majd mindent oldjon meg a "pasim", ilyen szempontból jogos amiket a kérdező felvet szerintem. A stílus más kérdés.

2023. nov. 5. 14:37
 54/117 A kérdező kommentje:

Ja, azt a kommentet biztos nem olvasták el.

Ha neked már itt bármiféle igényed van egy nővel szemben akkor te vagy az ördög meg az incel, fordítva meg felelj meg mindennek.

Mondjuk gondolom ezek milyen nők lehetnek. Biztos ilyen kis csúnya,öregek, 300 ezres nettóval.

2023. nov. 5. 14:39
 55/117 anonim ***** válasza:
97%
Megnyugtat a tudat, hogy a kérdező féle incelnek sosem lesz párkapcsolata.🙂
2023. nov. 5. 14:39
 56/117 anonim ***** válasza:
95%
Biztos, hogy nem. Itt nyíg már gondolom évek óta. Örülhet, ha bárki hozzászól, bár szerintem pont ez a baja. Vedeli a piát, nincsenek barátai, az anyja is utálja.
2023. nov. 5. 14:42
 57/117 A kérdező kommentje:
56 - Pont az ilyen feminista, gyökerekről írtam az előbb mint te. Menj azt tárcsázz, az való neked. :D
2023. nov. 5. 14:42
 58/117 anonim ***** válasza:
82%
56: 😂 Pont a kapcsolatáról beszél.
2023. nov. 5. 14:43
 59/117 anonim ***** válasza:
86%
Édesem, itt veled van a baj :)
2023. nov. 5. 14:43
 60/117 anonim ***** válasza:
88%

Olyan vagy, mint egy dühös kismalac, rajtad mindenki mosolyog, emiatt vagy dühös az egész világra, nemigaz?

Nagyon nem vagy rendben, szinte ordít a kétségbeesettség az írásodról.

2023. nov. 5. 14:45
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!