Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt egy ilyen nőnek?
Épp ismerkedem egy csajjal, középfokú végzettsége van és csak ilyen 330 nettó körül keres, lakása nincs, autója legalább van. 27 éves és egyáltalán nem akar többet az élettől, egyetem vagy bármi továbbképzés kizárva. Én 29 éves vagyok, gépészmérnök, jóval magasabb fizetéssel és van egy lakásom. Nem tudom mi tévő legyek, mert eltartani nem akarom... Motiválatlan és csóró, cserébe jó vele a szex.
Mi tévő legyek? Kuka vagy adjak neki egy esélyt?
105 - Mókát és kacagást, meg pénzt.
Amúgy most beszéltem vele, mindjárt találkozunk, meggondoltam magam.
Hát ha olyan hányinger mentalitású ember mellett köt ki, aki úgy áll pl a gyerekvállaláshoz, hogy be kell vágni egy 1 éves (!!) kisgyereket bölcsibe, oszt az asszony húzzon vissza dolgozni, az otthonlét alatti időszakra meg spóroljon évekkel előre, mert ő a nőre, aki kihordta, megszülte és neveli a kölkét nem fog költeni... na akkor egészen biztos.
Azonban, ha valakinek van egy minimális kis esze, az ilyet messziről kerüli.
"Ezek a femeninista arcok pusztuljanak már el innen."
Akkor keress olyan nőt aki nem dolgozik...az nem feminista😆😆.
Sok normális munkát meg nem fizetnek meg.
Jó hogy ahol te élsz 20 25 milla egy lakás, itt egy mini panel annyi (nem Budapest).
Ha neked kevés amit keres oké, de akkor minek húzod az idejét? Nem találsz mást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!