Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány centi alatt lesz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány centi alatt lesz egy férfi úgynevezett "shortcel" Magyarországon?

Figyelt kérdés

A shortcel egy altípusa az incelnek, nevezetesen az olyan férfi aki már pusztán a magassága miatt kudarcra van ítélve minden nőnél, így semmi mással nem tudja azt kompenzálni extrém eseteket leszámítva.

Ez minden országban változó magasság lehet, mivel minden országban más az átlagmagasság. Magyarországon hány centi alatt lesz egy férfi (reálisan) shortcel?

2023. nov. 2. 22:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%

2es vagyok és nem troll a válaszom.

Ha te a Ferencieken nem hallasz magyar szót akkor sztem vedd ki a fülhallgatódat:D. Konkrétan a környékén összpontosul egy rakat egyetem, egyetemi könyvtárak, kajalohelyek, edzőtermek, munkahelyek és azok a buszok amikkel atjonnek Budarol azok akik Pesten tanulnak, dolgoznak (vagy a a ferencieken vagy az astorian szallnak le).

A volt kollégámmal meg azért futhattam össze random mert egy közeli irodába ment át dolgozni. És ja mivel én is meg az ismerőseim nagy része is a belváros környékén tanul vagy dolgozik, azért össze lehet futni random is nem szokoevente. (Kb kéthetente belefutok valakibe utcán, buszon, edzőteremben)

Azért ha ilyen dolgok meglepnek téged akkor neked nagyon izgalmas lehet egy átlagos nap az utcán:D

2023. nov. 3. 11:01
 22/29 anonim ***** válasza:
39f-nek ne higgyetek szexi exotikus Chad férfi 184 centis maci. Imádják a maláj nők.
2023. nov. 3. 11:03
 23/29 anonim ***** válasza:

"Ha te a Ferencieken nem hallasz magyar szót akkor sztem vedd ki a fülhallgatódat:D"

A csovesek is amerikanusul ordibalnak :)

39F incel

2023. nov. 3. 11:13
 24/29 anonim ***** válasza:
90%
Jóban 39ferfi ügyes vagy
2023. nov. 3. 12:07
 25/29 anonim ***** válasza:
*Jól van
2023. nov. 3. 12:08
 26/29 anonim ***** válasza:

"olyan férfi aki már pusztán a magassága miatt kudarcra van ítélve minden nőnél"

Szerintem ilyen azért nem létezik. Szóval aki MINDEN nőnél abszolút kudarcra lenne ítélve.

Azt mondom 170cm alatt szignifikánsan növekszik a visszautasítás esélye, ez tény. De azért nem lesz lehetetlen a dolog.

Senkinek nem az, csak maximum annyira kicsi az esélye a dolognak, hogy fölösleges próbálkoznia, inkább másban kell megtalálnia az élet értelmét.

2023. nov. 3. 15:56
 27/29 A kérdező kommentje:

Azért volt nevetséges a 2-es válasz, mert pont egy olyan teret említett ahol már tényleg alig vannak magyarok, pont egy csóró haverját látta tehát még véletlenül sem gazdag, pont egy shortcel, pont egy 2 milliós városban, pont akkor amikor egyik bomba nőjét cserélte le a másikra, és pont így telibe összefutottak a Ferenciek terén ami már echte turista hely :D

Kicsit sem troll a válasz. ^^

2023. nov. 3. 16:20
 28/29 anonim ***** válasza:
91%
2es vagyok ha nem akarod akkor ne hidd el, ez az oldal tele van mindenféle ostoba tévképzetekkel élő arccal (van egy aki szerint az összes budapesti szórakozohely üres, szerinted a város egyik legkozpontibb helyén 4-5 egyetem között nincsenek magyarok), eggyel több vagy kevesebb igazán mind1
2023. nov. 3. 17:03
 29/29 anonim ***** válasza:
Idióta vagy kérdező
aug. 9. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!