Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány centi alatt lesz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány centi alatt lesz egy férfi úgynevezett "shortcel" Magyarországon?

Figyelt kérdés

A shortcel egy altípusa az incelnek, nevezetesen az olyan férfi aki már pusztán a magassága miatt kudarcra van ítélve minden nőnél, így semmi mással nem tudja azt kompenzálni extrém eseteket leszámítva.

Ez minden országban változó magasság lehet, mivel minden országban más az átlagmagasság. Magyarországon hány centi alatt lesz egy férfi (reálisan) shortcel?

2023. nov. 2. 22:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, ha velem egymagas, vagy nálam magasabb.
2023. nov. 3. 07:38
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen nem nagyon létezik! Maximum akkor lehet hátrány a férfi magassága ha tényleg nagyon kicsi. Pl 165 cm vagy az alatti. De akik a magasságuk miatt frusztráltak azok lehetnek 175 el is azok, mert a mai generáció fiataljai arányában magasabbak mint ami régebben volt. Azaz én 178 centivel ha felszállok a metróra iskola végei időben vagy reggel akkor a legtöbb 16 éves fiú (de még sokszor a lányok is ) magasabbak nálam. Ez engem nem érdekel csak azok kedvedért akik 160,165,170,175 centivel ezen aggódnak azoknak jelzem hogy tök mindegy mert 180 körül is “alacsonyabbak “ lennének mint az átlag mai fiatalok.
2023. nov. 3. 07:58
 13/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ilyen, törpenövésű párt is ismerek. Nyilván megfelelő helyen kell ismerkedni. Persze, azt nem mondom, hogy bizonyos magasság alatt ne lenne nehezebb.
2023. nov. 3. 08:05
 14/29 anonim ***** válasza:
6%

[link]

Raadasul egyszeru melos vizvezetek-szerelo....

39F incel

2023. nov. 3. 08:35
 15/29 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, a Ferenciek terés hozzászólásod után én rád bevezetném a kreténcel kifejezést. Azért nem pöcscel, mert most kivételesen nem a sub 18-as "léceden" (vagy hogy mondja a másik idióta) lovagolsz.
2023. nov. 3. 09:11
 16/29 anonim ***** válasza:
76%
Egy intelligens, magabiztos férfi mindig talál társat, magasságtól, jóképűségtől meg akármitől függetlenül.
2023. nov. 3. 09:13
 17/29 anonim ***** válasza:
95%

Az inceleknek csak két alkategóriája van:

Hisztincel - ők azok, akik a könnyes taknyukat nyeldekelve rinyálnak itt, hogy miért nem jut nekik alanyi jogon bomba nő. Az incelek többsége ebbe a kategóriába esik, legismertebb példa Shrek-Harkonnen.

Nyomincel - ők további két kategóriára oszthatók: egyrészt ők azok, akik még mindig úgy tesznek, mintha próbálkoznának a nőknél és olyan debil csajozási kísérleteket írnak ide, hogy nehéz eldönteni, hogy tényleg ennyire hülyék, vagy csak trollkodnak. Mr. Monszum,a Dominant Alpha Male tartozik ide, mint legismertebb nyomincel.

Másrészt azok is a nyomincelek táborát erősítik, akik hangoztatják, hogy ők már túlléptek ezen, lemondtak a nőszerzésről, de azért oda-odaszúrják incel marhaságaikat. Fincel, a maláj nyomincel is ismert példa rá.

2023. nov. 3. 09:44
 18/29 anonim ***** válasza:
25%

18.

És van az incológus, aki semmivel sem különb tőlük, mert valahogy elég beteges, ha valaki ennyit foglalkozik velük napi szinten, hogy mindenféle random kategóriát állít fel...

2023. nov. 3. 09:48
 19/29 anonim ***** válasza:
89%
19-es, ez egy tipikus hisztincel válasza. ;) Ti kategorizáljátok magatokat ezernyi, ténylegesen idióta rekeszbe. Shortcel, dickcel, workcel, fakecel, csak hogy néhányat említsek. Ezek tök okés megnevezések szerinted? :D
2023. nov. 3. 09:55
 20/29 anonim ***** válasza:

20.

Egyrészt én tartozom közéjük, és az ilyen idióta szlenget sem alkalmazok. De az sajnos tagadhatatlan, hogy aki ezzel a bandával foglalkozik, mint "hobbi" az sem lehet egészségesebb lelkületű, mint akiket megfigyel.

2023. nov. 3. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!