Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon kb. ugyanannyi szingli férfi van mintahány szingli nő a 18 - 35 éves korosztályban?
Ha tisztában vagy az adott emberanyag:
- vágyaival, igényeivel,
- értékrendjével
- gondolkodásmódjával,
- tájékozottságával,
- értelmi képességével stb.,
akkor tudni fogod a választ.
Én nem tudom, mert nem ismerem az összes embert 18-35 között.
Ahogy a 4es írta. Lényegében a mágnes két ellentétes pólusának kéne egymásra találni. Nem fog menni.
Ezt hozta a szabadság, amikor is olyan férfiak csapnak le bizonyos nőkre, akik ettől a preferenciájuktól eltekintve jó partinak bizonyulnának ezen szingli nők számára.
Illetve ezek a bizonyos nők is teljesen jók lehetnének azoknak a férfiaknak, akik pedig azért maradnak szinglik, mert más ligába tartozó férfiak megelőzik őket.
Evolúciós érvekre meg kár hivatkozni, mikor jelenleg az van, hogy ugyanabban a versenyszámban kell érvényesülni futva, biciklizve, motoron és autóval meg páran helikopterrel.
Nem. Nekem pl. a tavasszal volt, hogy 3 barátnőm is volt egyszerre, akik komolyan mind azt hitték, hogy én a barátjuk vagyok. Más férfiaknak pedig egy női társ sem jut.
2. Óriási tévedés!
Igaz, csak az USA-ból találtam adatokat, de eszerint pl. a 18-29 éves férfiak 51%-a szingli, míg a 18-29 éves nőknek csak a 32%-a.
Nem, mert sok 30-35 éves nőnek van idősebb párja.
De nincs jelentős férfitöbblet, legfeljebb a nők jobban megvannak egyedül.
A KSH szerint szingli vagyok, pedig két éve vagyok kapcsolatban, együtt is élünk, csak nem vagyunk házasok stb, tehát az "egyedülálló" a helyes válasz a KSH kérdésére.
7: Mert a KSH-t nem az érdekli, hogy kivel közösülsz, hanem, hogy állambácsi színe előtt kivel alkotsz gazdasági érdekközösséget.
Ahogy a lakhatással kapcsolatos dolgoknál sem az érdekli őket, hogy a régi csoporttársaddal vagy a pároddal laksz együtt, hanem, hogy az adott ingatlan rezsijét hányan fizetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!