Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány centi alatt lesz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány centi alatt lesz egy férfi úgynevezett "shortcel" Magyarországon?

Figyelt kérdés

A shortcel egy altípusa az incelnek, nevezetesen az olyan férfi aki már pusztán a magassága miatt kudarcra van ítélve minden nőnél, így semmi mással nem tudja azt kompenzálni extrém eseteket leszámítva.

Ez minden országban változó magasság lehet, mivel minden országban más az átlagmagasság. Magyarországon hány centi alatt lesz egy férfi (reálisan) shortcel?

2023. nov. 2. 22:54
A kérdező szavazást indított:
175 cm alatt
170 cm alatt
165 cm alatt
160 cm alatt
155 cm alatt
27 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
74%
165 160.
2023. nov. 2. 23:41
 2/29 anonim ***** válasza:
80%

Én 173 vagyok mezítláb, egy volt kollégám akivel még idén együtt dolgoztam nálam alacsonyabb volt talán 168-170. Irodai szellemi munka, én gyakornok voltam ő pályakezdő. Nem valami magas fizu (mivel kezdő), nem gazdag. Akkor is volt barátnője, meg elvileg előtte is mindig, most meg nemrég szembe jött velem a Ferencieken az új barátnőjével. Szép lány és boldognak is tűntek.

Szóval 168-170-nel ő nem lett shortcel.

2023. nov. 2. 23:45
 3/29 anonim ***** válasza:
58%
Nincs ilyen. Az incelség az önismerettel függ össze, szinte 100%ban egyszerű önismerethiányról van szó. Az alacsonyság teljesen független ettől.
2023. nov. 3. 00:06
 4/29 anonim ***** válasza:
17%

Batyam 170cm es Chadlet (volt).

En meg 184 es facecel vagyok.

39F incel

2023. nov. 3. 00:09
 5/29 anonim ***** válasza:
84%
A címből azt hittem, hogy ez kuki méretre vonatkozik🤭
2023. nov. 3. 00:54
 6/29 A kérdező kommentje:

2-es elég trollszagú válasz :D

- a Ferenciek terén magyar szót nem hallasz manapság, magyar embereknek szóló szolgáltatás már gyakorlatilag nincs arrafelé, te meg pont ott futottál össze a haveroddal?

- még egy vidéki kisebb megyeszékhelyen is igen kicsi a valószínűsége hogy összefuss valakivel random, talán szökő évente megtörténik, te pedig merő véletlenül egy 2 milliós városban futsz össze pont a shortcel haveroddal, pont amikor egy állítólagos szép csajt felszedett?

Ha ennyi véletlen együtt bejött akkor már miért nem lottózol inkább? Esélyesebb.

2023. nov. 3. 01:23
 7/29 anonim ***** válasza:
75%
130 alatt elég esélyes
2023. nov. 3. 02:02
 8/29 anonim ***** válasza:
30%
170 alatt, azok már nagyon nem vonzóak senki számára sem.
2023. nov. 3. 03:53
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja nincsenek magyarok a Ferenciek téren

Akkor a válaszoló is külföldi és nyilván lakli 173 cm

Férjem is ekkora amúgy és nagyon is bejon a nőknek

2023. nov. 3. 07:09
 10/29 anonim ***** válasza:
72%

Hmm...

Minden "férfire" lesz lassan jelző, egy ócska magyarázat arra, hogy a saját balfa$zsága miatt nincs nője...

A poorcelek mikor érkeznek ma?

2023. nov. 3. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!