Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony pasi tényleg selejtesnek számít a nők szemében?

Figyelt kérdés
Engem számtalanszor utasítottak már vissza az alacsonyságom miatt. Volt, hogy másra hivatkoztak, de szerintem ott is ez állhatott a háttérben.

2023. okt. 29. 18:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nevetséges ami megy, hogy az alacsony nők 150-164-ig a 180+ sokszor 185+ néha 190+ férfiakra mennek rá.

Aránytalanság alakult ki ennek kapcsán. A férfiak is ludasak mert ezeknek a kislánykülsejűeknek adnak esélyt és velük mennek el.

Én nekem mindig vonzóbb volt egy hozzám közelebb álló magas nő, értsd: 10-15 centi különbség max a javamra. Szerintem ez az egészséges.

37F incel 184/85

2023. okt. 31. 05:16
 22/29 anonim ***** válasza:

Inkább a stílusod miatt, ahogy nézem... :-(

2023. okt. 31. 08:12
 23/29 anonim ***** válasza:

22#

Szerintem jogos volt amit a kérdező csinált. Ha egy törpe a magas pasasokra gerjed, és emiatt elzavarja a pasit az gusztustalan, legalább annyi legyen a nőben hogy másra fogja az elutasítást!

2023. okt. 31. 14:45
 24/29 anonim ***** válasza:

#23 A lány őszinte volt, mikor mondta neki, hogy számára alacsony. Szíve joga. Legalább őszintén megmondta neki, kamuzhatott is volna.

Ettől függetlenül nem tetszik a kérdező kicsit agresszív stílusa. Mint mondtam, én kifejezetten csípem az alacsony pasikat.

A mostani párom 183 centi, és pipiskednem kell, ami ha nem vagyok magas sarkúban, picit kényelmetlen.

És nem hiszem, hogy alacsony nőként egyedül vagyok ezzel.

2023. okt. 31. 15:27
 25/29 anonim ***** válasza:

Más kérdések alatt meg az volt a baj, hogy miért beszélnek mellé a nők, mondják csak meg elutasításkor h azért utasítják el a pasit, mert nem jön be stb stb. Most meg azért vagyunk lebszva miért nem hazudunk.. Döntsétek már mit akartok.

Semmi gusztustalan nincs egyébként abban, ha alacsony nő magas férfira vágyik! Már miért lenne?! Senkinek semmi köze hozzá, azt vár el, amit akar. Amíg van rá "jelentkező" miért is ne választana magasabb férfit?

Aki ezért a kérdezőhöz hasonlóan nekiáll hepciáskodni és még ő akar kioktatni, nos azt én is elküldöm a búsba és mehet oda, ahonnan jött.

2023. okt. 31. 16:10
 26/29 anonim ***** válasza:

25

Nem minden férfi ugyanolyan, nincs olyan, hogy "döntsétek már el". Amúgy meg, aki az őszinteségre így reagál, azt kb. tök mindegy mivel rázod le, akkor se fog neki tetszeni és hisztizni fog.

2023. okt. 31. 16:13
 27/29 anonim ***** válasza:
A döntsétek el azoknak az inceleknek szólt, akik egyszer ezen nyavalyognak, máskor meg ugyanannak az adott dolognak a szöges ellentéte miatt. Nyilván nem a normális férfiaknak, akik képesek helyén kezelni az elutasítást és nem még nekik áll feljebb..
2023. okt. 31. 16:24
 28/29 anonim ***** válasza:

27

Bocs, azt hittem egy kalap alá vetted a pasikat.

2023. okt. 31. 16:29
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem, eszem ágában sincs! Tudom, hogy nem mind egyforma, ahogy a nők sem.
2023. okt. 31. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!