Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem végtelenül gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem végtelenül gáz ha a férfi alacsonyabb a nőnél a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Múltkor láttam egy fiatal párt és a fiúka, férfinak nem nevezném ilyen paraméterekkel, jó ha 160 volt a kisfiú, egy nála jóval magasabb csajjal sétált, mintha kb egy anya a kisfiával sétálna, valami fájdalmas volt. Mármint melyik FÉRFI akar egy nőnek a hóna alatt szaladgálni?
2023. okt. 1. 19:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem meg te vagy gáz. Nekem a faterom alacsonyabb anyámnál és ők már 20+ éve együtt vannak.
2023. okt. 1. 19:28
 2/26 A kérdező kommentje:
Hát én nem lennék sem alacsonyabb sem fiatalabb egy nőnél.
2023. okt. 1. 19:29
 3/26 anonim ***** válasza:
92%
Rengeteg nőnek szaladgálnék a hóna alatt, de a nők 99.9% ennek a gondolatától is habzó szájú epilepsziás rohamot kapna.
2023. okt. 1. 19:29
 4/26 anonim ***** válasza:
82%
A te hónod alatt egyikse.
2023. okt. 1. 19:30
 5/26 A kérdező kommentje:
Egy faszi vagyok, egy nálam magasabb nő mellett kb szubmisszívnek érezném magam, nem férfinak.
2023. okt. 1. 19:31
 6/26 anonim ***** válasza:
74%
Akkor se akar, ne aggódj, vagy nem sokáig.
2023. okt. 1. 19:34
 7/26 anonim ***** válasza:
93%

5

Akkor elég törékeny a férfiasságod.

Én évek óta járok egy jiu jitsu edzésre, ahol az oktató kb 5-7 centivel alacsonyabb nálam. Hát baszki, az az ember minden, csak nem szubmisszív. :D Elképzelhető persze, hogy akár engem, akár őt zavarná ez egy kapcsolatban (természetesen csak elméletben), de egy férfi értéke és férfiassága nem a csajának a magasságától függ. Szerintem max esztétikailag lehet ezzel problémája a feleknek, egy harmadik személynek emg ezzel sem..

2023. okt. 1. 19:39
 8/26 anonim ***** válasza:
86%
5, ezek szerint te kisfiú vagy. Egy férfi tudja viselni az összes adottságát. És a nála magasabb nője mellett is férfi tud lenni.
2023. okt. 1. 19:41
 9/26 A kérdező kommentje:
Nekem csak a nálam alacsonyabbak tetszenek, azok akiknek ilyen cuki mérete van.
2023. okt. 1. 19:43
 10/26 anonim ***** válasza:
93%

Amúgy szerintem nincs azzal baj, ha egy férfi nem akar nála magasabb nőt. Ez az ő személyes preferenciája, természetesen joga van hozzá.

De azt mondani, hogy egy magasabb nő társaságában szubmisszívnek érzi magát, az elég durva komexusokra utal. Én 175 vagyok, de eszembe sem jut, hogy az alacsonyabb férfiak társaságában domináns lennék vagy mi. :D

2023. okt. 1. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!