Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem végtelenül gáz ha a férfi alacsonyabb a nőnél a kapcsolatban?
5
Akkor elég törékeny a férfiasságod.
Én évek óta járok egy jiu jitsu edzésre, ahol az oktató kb 5-7 centivel alacsonyabb nálam. Hát baszki, az az ember minden, csak nem szubmisszív. :D Elképzelhető persze, hogy akár engem, akár őt zavarná ez egy kapcsolatban (természetesen csak elméletben), de egy férfi értéke és férfiassága nem a csajának a magasságától függ. Szerintem max esztétikailag lehet ezzel problémája a feleknek, egy harmadik személynek emg ezzel sem..
Amúgy szerintem nincs azzal baj, ha egy férfi nem akar nála magasabb nőt. Ez az ő személyes preferenciája, természetesen joga van hozzá.
De azt mondani, hogy egy magasabb nő társaságában szubmisszívnek érzi magát, az elég durva komexusokra utal. Én 175 vagyok, de eszembe sem jut, hogy az alacsonyabb férfiak társaságában domináns lennék vagy mi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!