Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem végtelenül gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem végtelenül gáz ha a férfi alacsonyabb a nőnél a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Múltkor láttam egy fiatal párt és a fiúka, férfinak nem nevezném ilyen paraméterekkel, jó ha 160 volt a kisfiú, egy nála jóval magasabb csajjal sétált, mintha kb egy anya a kisfiával sétálna, valami fájdalmas volt. Mármint melyik FÉRFI akar egy nőnek a hóna alatt szaladgálni?
2023. okt. 1. 19:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

Elég gáz vagy hallod 😂😂😂😂

Nőként írtad volna ki is gáz, de így férfiként kiírva pfff baxdmeg fullba tolod a kretént.

Látod, ő nem maga választotta az alacsonyságát, te viszont egyedül segítség nélkül helyből vagy ekkora balf@$z.

2023. okt. 1. 19:49
 12/26 anonim ***** válasza:
86%
155 cm vagyok, de nekem se jön be, amiket összehordasz. 😁
2023. okt. 1. 19:50
 13/26 A kérdező kommentje:
Alacsonyabb lennék a mostani magasságomnál tuti eretvágnék.
2023. okt. 1. 19:51
 14/26 anonim ***** válasza:
69%
"szubmisszív" - az ilyen kifejezéseket használó nyomorékok inkább idegesítenek, remélem jól elnáspángol valami domina
2023. okt. 1. 20:03
 15/26 Noren1989 ***** válasza:
71%

Irigységszag van, Bàs.

Növesszél tököt és szedj össze végre egy magas csajt! 🤫😅

2023. okt. 1. 20:07
 16/26 anonim ***** válasza:
75%
Nekem csak kellemetlen lenne, ha a pasim alacsonyabb nálam. De biztos van az a szerelem, mikor nem. 😍
2023. okt. 1. 20:36
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is gáz
2023. okt. 1. 20:54
 18/26 anonim ***** válasza:
87%

"Egy faszi vagyok, egy nálam magasabb nő mellett kb szubmisszívnek érezném magam, nem férfinak."

Hát, ha most férfinak érzed magad, akkor az érzékeid megcsalnak. Ilyen súlyos kisebbségi komplexusokkal (amit ráadásul úgy próbálsz kezelni, hogy projektálni szeretnéd mindenki másra) te valójában csak egy éppen serdülni kezdő kisfiú vagy. Lehet, hogy a tested fizikailag egy férfié, de hogy belül még nem sikerült felnőnöd, az biztos.

2023. okt. 1. 21:11
 19/26 anonim ***** válasza:
42%
Én se lennék alacsonyabbal de miért lenne gáz? Ő dolguk.
2023. okt. 1. 21:50
 20/26 anonim ***** válasza:
79%
Szerinted gáz, ők meg boldogok. Kit érdekel a véleményed?
2023. okt. 2. 02:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!