Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem végtelenül gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem végtelenül gáz ha a férfi alacsonyabb a nőnél a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Múltkor láttam egy fiatal párt és a fiúka, férfinak nem nevezném ilyen paraméterekkel, jó ha 160 volt a kisfiú, egy nála jóval magasabb csajjal sétált, mintha kb egy anya a kisfiával sétálna, valami fájdalmas volt. Mármint melyik FÉRFI akar egy nőnek a hóna alatt szaladgálni?
2023. okt. 1. 19:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%
Inkább az a gáz, hogy gyakorira jössz megerősítést kérni a véleményedre, mert ennyi önbizalmad sincs. Na ez a gáz haver :D Amikor már úgy kezdődik egy kérdés, hogy "szerintetek is?" na ez a gáz.
2023. okt. 2. 02:18
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Rettentő szánalmas vagy kérdező.

Milyen alapon bántasz és nézel le valakit olyan külső adottág alapján amin nem tud változtatni?

Mi az, hogy fiúka?? Mivel érzed te többnek magad egy nálad alacsonyabb férfinél?

Nekem volt alacsonyabb barátom és most is százszor inkább választanék egy alacsonyabbat mint egy olyat mint te.

33/N

2023. okt. 2. 07:06
 23/26 A kérdező kommentje:
Mármint csávokám volt vavy 155 ha nem kisebb, a csaj meg 185 kb, mintha anyu sétálna kézenfogva a kisfiával, alig ért fel a kezéig :DD. Vicces hogy a sok férfigyalázó top tier nő ako itt van mennyire triggerelve lett.
2023. okt. 2. 07:14
 24/26 anonim ***** válasza:
77%
Hát figyu, tényleg furcsa, de ha nekik jó, akkor kinek mi köze hozzá
2023. okt. 2. 07:15
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

"Mármint csávokám volt vavy 155 ha nem kisebb, a csaj meg 185 kb, mintha anyu sétálna kézenfogva a kisfiával, alig ért fel a kezéig :DD"

És téged ez miért is érdekel?

2023. okt. 2. 07:16
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ő az átlag női magasságtól is lemaradva összehozott egy nőt, aki ráadásul még magasabb is nála, tehát fütyül a sztereotípiákra is, neked viszont senki, semmi sem jutott.
2023. okt. 4. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!