Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony pasi tényleg selejtesnek számít a nők szemében?
Nem tartok selejtnek senkit a magassága miatt, de ha alacsonyabb nálam, akkor párkapcsolatra nem őt választanám. Nem várom el, hogy a másik kimondottan magas legyen, de az engem zavarna, ha tőlem alacsonyabb. Főleg mivel elég gyakran hordok magassarkút is.
De ha nem a párkapcsolati részét nézzük, teljesen mindegy számomra, hogy ki milyen magas. Van több férfi ismerősöm is, aki alacsonyabb nálam és semmivel sem tartom őket kevesebbre emiatt. Amúgy majdnem mindegyikük házas vagy komoly kapcsolatban van, szóval még az sem igaz, hogy senkinek nem kell olyan, aki alacsony.
Engem nem zavar a magassagod.
120kg vagyok, és 160 cm. Randizunk?
Jaaa, hogy neked a 10/10.es kell!? Hat igen, ahhoz egzisztenciát.is.kell villantani.
Alapvetően valóban fontos, sőt sok nőnél elsődleges szempont a férfi magassága, de azért nem kizárólagos tényező.
Rengeteg nő inkább lenne együtt egy magas (185+ cm) sráccal aki csúnya arcú, mint egy nagyon jóképű, de alacsony (160cm környéke) fazonnal.
Sajnos ez van.
Viszont azért én sok példát látok arra, hogy viszonylag alacsony srácoknak is teljesen szép, normális nőjük van.
Velem viszont előfordult az, hogy egy törpét választot helyettem a csaj, úgy, hogy alapból ő kezdeményezett nálam. Vicces volt, mert amúgy be is szólt a magasságom miatt (pedig 180cm vagyok), aztán meg összejött egy nálam két fejjel kisebb vendégmunkással... Szóval a nők szeszélyein nehéz kiigazodni.
Talán mert magas nőkre hajtasz, nem? Rengeteg alacsony hölgy van, én pl. 155 centi vagyok, az exem 172 volt és imádtam, hogy nem kell pipiskednem, ami engem kifejezetten zavar. Úgyhogy nekem abszolút bejönnek az alacsony pasik.
40/N
5#
Mégis mi fenétől legyek laza meg jófej mikor a magamfajta törpéket 10-ből 9 csaj kapásból elhajtja a fenébe???
Igazából tök felesleges erőlködni, szar szemét felszínes ez a világ.
17
Ha így állsz hozzá, akkor nem csak a magasságod a probléma, és lehet nem az lesz a fő probléma.
Amúgy meg nem mondtam, hogy ne néznék a nők a magasságot, de vannak olyanok, akik nem nézik, őket kell megtalálni. De ha a hozzáállásoddal őket meg elijeszted, akkor erre nem sok esélyed lesz. Az emberek általában nem akarnak pszichológusként funkcionálni a randiparterüknek.
#17 nem az eredményekért kell lazának és jófejnek, meg összességében tisztes embernek lenni. Rég nagy gond van, ha csak ezért viselkednél normálisan.
Egyébként persze, fel is lehet adni. Végülis a 0% jobb eredmény, mint a 10%, vagy mi.
16#
Nem szoktam nézni, hogy magas vagy alacsony. Az érdekel, hogy van e közös érdeklődés, mennyire kedves, empatikus.
Max. 150 centis csajszi is mondta már, hogy neki én alacsony vagyok. Mikor elküldtem vissza annyába, még meg volt sértődve a kis mocskos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!