Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tetszenek az alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek az alacsony nők annyi férfinak?

Figyelt kérdés

Volt egy kisebb kulturált vitám egy tőlem jóval alacsonyabb nővel (ő 161 cm magas, én 180 cm vagyok). Persze ismerjük egymást, egy nagy baráti társasághoz tartozunk, bár mi nem vagyunk kifejezetten barátnők. Igazából kicsit irritált mindig, hogy ő a tipikus kis cuki nő a csapatban. Ennek hangot is adtam, hogy mennyivel könnyebb neki, mert sok férfinak tetszenek valamiért az ilyen alacsony nők, örüljön neki. Erre azt felelte, hogy neki is volt olyan korszaka amikor magasabb szeretett volna lenni, mert szerinte csinosabb a hosszú láb, meg akkoriban úgy gondolta kevésbé veszik komolyan a kislányos cuki külső miatt. Mondtam, hogy ne nevettesse ki magát, az szerintem nem nagy probléma ha sokan aranyosnak gondolják. Mert egy magas nő, főleg ha van rajta plusz kg, könnyen debellának tűnhet. Erre meg azt felelte, hogy alacsonyként jobban oda kell figyeljen az alakjára mert ugyanannyi plusz kg rajta már többnek tűnhet. 160 cm körüli nőn máshogy tűnik ha 70 kg, de egy 180 cm magas nő 70 kilósan karcsú. Hozzátette, hogy a ruhák is sokszor túl hosszúak, nadrág vagy pulcsi esetén.

Szóba hoztam a párkeresést is, hogy ő könnyebben találhat párt hiszen egy alacsony férfi mellett is jól mutathat, míg én nem. Ebben az egyben egyetértett, hogy neki egy 175 cm magas férfi bőven megfelelne, míg hozzám még mindig túl alacsony lenne.

Szóval nem veszekedtünk, inkább egy normális hangvételű vita volt köztünk. Ehhez kapcsolódóan szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni magas és alacsony nőktől, hogy mit gondolnak a fenti pro és kontra érvekről. Illetve férfiak véleményére is kíváncsi lennék, hogy miért találják éppen különösen vonzónak vagy éppen taszítónak a nagyon alacsony női magasságot (tehát kb 162 cm alatt).

Aki nem akar hozzászólni. szavazhat.

30N

2023. szept. 25. 19:43
A kérdező szavazást indított:
Magas nő vagyok és hasonlóan gondolom, az alacsonyabb nőknek sokkal egyszerűbb.
Magas nő vagyok, nem értek egyet a fentiekkel. Nem irritálnak az alacsony nők.
Alacsony nő vagyok, szeretek ekkora lenni, elégedett vagyok a magasságommal.
Alacsony nő vagyok, és inkább lennék valamennyivel magasabb. Szerintem a magasabb nőknek könnyebb.
Férfi vagyok és inkább a magasabb nők tetszenek (175+ cm).
Férfi vagyok és inkább az alacsonyabb nők tetszenek (162 cm vagy akár még kisebb).
42 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek alacsony lenni, de néha megkeseríti az életem. Pl. tesómmal kell mennem csomagautomatákhoz, mert a felső polcokról nem tudom lepiszkálni a csomagot.

(157)

2023. szept. 25. 19:57
 2/29 anonim ***** válasza:
32%
Ezekre tippelek: formàs az alakjuk. 12cm feletti sarok. Ártatlanság látszata. Védelmező hajlam a férfiak részéről.
2023. szept. 25. 20:10
 3/29 anonim ***** válasza:
70%
Én nem szeretek alacsony lenni és magasról nem érdekel mi tetszik a férfiaknak, nem körülöttük forog a létezésem mint egyes nőknek.
2023. szept. 25. 20:11
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

igazából tudni kell viselni a magasságot legyen az akár mekkora.

tetszem azt hogy egy magas nőnek jobban áll az én szememben a vagány sexi stílus piros ruhák magas sarkú stb...

egy alacsony csajt meg inkább olyan kis cuki bújosnak képzelekel.

ez csak az én fejemben van így tehát nem abszolút igazság.

az a helyzet hogy a kövérség nem elfogadható manapság magasságtól és nem től függetlenül minden kövér ember a másik nem szemében off kategória, pl én kövér férfi vagyok én lehetek bármilyen jó ember a beugró nincs meg esélyem sincs ugyan ez igaz a kövér nőkre.

általánosságban véve viszont a nők problémáznak a pasi magasságán nem fordítva.

A nők szeretik ha náluk magasabb a pasi ez nem is baj. viszont másik felől pedig akkor az miért baj ha sok olyan pasi van aki szereti a nagy vagy kicsi melleket.

Az elvárások torzultak el egy picit mert igazából csak a kövérség el utasítása érthető meg a magasság, mell méret fenék méret és stb már igazából nem fontos mert túl lehet lépni ezeken.

2023. szept. 25. 20:22
 5/29 anonim ***** válasza:
82%

Én tinikoromban nem igazán tudtam elfogadni a magasságomat (180 cm), most viszont imádom. Nőiesebb lettem azóta, szebb az arcom is ill. az alkatomhoz megfelelően öltözöm. A "versenysúlyom" 60-65 kg körül van, másfél évig voltam 80 körül, és bizony nagyon nem állt jól. Folyamatosan kaptam a negatív beszólásokat, én sem éreztem jól magam a bőrömben.

Általában a nálam magasabb férfiakon akad meg a szemem, de jártam már nálam kicsit alacsonyabb pasival is.

2023. szept. 25. 20:27
 6/29 anonim ***** válasza:
62%
Ha alacsony vagy, nem vesznek annyira komolyan sajnos.
2023. szept. 25. 20:37
 7/29 anonim ***** válasza:
94%
#6 Egyeseket lehet.Meg ki számít akacsonynak?
2023. szept. 25. 20:58
 8/29 anonim ***** válasza:
73%

Ilyen az, amikor 2 nő vitatkozik azon, hogy miért is panaszkodjanak.

Igazából egyikőtöknek sincs túl nehéz dolga. Neki valóban könnyebb olyan téren, hogy a társadalomban elfogadottabb, hogy a férfi magas. Viszont, egy csomó nálad alacsonyabb pasi simán rád összejönne veled, mert kevesebb a magas nő és sokaknak tetszik. Az más kérdés, hogy valószínűleg téged zavarna, de: Ez már csak azért nehezebb, mert magadnak nehezíted meg.

2023. szept. 25. 21:15
 9/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még vélemények.
2023. szept. 25. 22:20
 10/29 anonim ***** válasza:
0%
(Egyébként figyelitek, hogyha konkrétan a nemek a kérdések, akkor általában kijön, hogy több a férfi? De, amikor ilyen jellegű kérdések jönnek, valahogy nagyon kibukik, hogy valójában több a női felhasználó.)
2023. szept. 25. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!