Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tetszenek az alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek az alacsony nők annyi férfinak?

Figyelt kérdés

Volt egy kisebb kulturált vitám egy tőlem jóval alacsonyabb nővel (ő 161 cm magas, én 180 cm vagyok). Persze ismerjük egymást, egy nagy baráti társasághoz tartozunk, bár mi nem vagyunk kifejezetten barátnők. Igazából kicsit irritált mindig, hogy ő a tipikus kis cuki nő a csapatban. Ennek hangot is adtam, hogy mennyivel könnyebb neki, mert sok férfinak tetszenek valamiért az ilyen alacsony nők, örüljön neki. Erre azt felelte, hogy neki is volt olyan korszaka amikor magasabb szeretett volna lenni, mert szerinte csinosabb a hosszú láb, meg akkoriban úgy gondolta kevésbé veszik komolyan a kislányos cuki külső miatt. Mondtam, hogy ne nevettesse ki magát, az szerintem nem nagy probléma ha sokan aranyosnak gondolják. Mert egy magas nő, főleg ha van rajta plusz kg, könnyen debellának tűnhet. Erre meg azt felelte, hogy alacsonyként jobban oda kell figyeljen az alakjára mert ugyanannyi plusz kg rajta már többnek tűnhet. 160 cm körüli nőn máshogy tűnik ha 70 kg, de egy 180 cm magas nő 70 kilósan karcsú. Hozzátette, hogy a ruhák is sokszor túl hosszúak, nadrág vagy pulcsi esetén.

Szóba hoztam a párkeresést is, hogy ő könnyebben találhat párt hiszen egy alacsony férfi mellett is jól mutathat, míg én nem. Ebben az egyben egyetértett, hogy neki egy 175 cm magas férfi bőven megfelelne, míg hozzám még mindig túl alacsony lenne.

Szóval nem veszekedtünk, inkább egy normális hangvételű vita volt köztünk. Ehhez kapcsolódóan szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni magas és alacsony nőktől, hogy mit gondolnak a fenti pro és kontra érvekről. Illetve férfiak véleményére is kíváncsi lennék, hogy miért találják éppen különösen vonzónak vagy éppen taszítónak a nagyon alacsony női magasságot (tehát kb 162 cm alatt).

Aki nem akar hozzászólni. szavazhat.

30N

2023. szept. 25. 19:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%

Férfi vagyok. Egyértelműen látom, hogy az alacsonyabb nők vonzőbbak a férfitársaim számára. A női szemszögből is ahogy nézted, hogy igen, egy alacsony nő jól megvan egy alacsony férfival, míg a magas nőknél szinte múnd kiesnek. De az alacsony nőket szeretik a magas férfiak is. Simán. Én is. Tehát a magas nőknél alapból kizáró ok lehet, ha a férfi alacsonyabb (ami szerintem emúgy rendben levő dolog), de az alacsony nők még egy csomó magas férfit is lenyúlnak a magas nők elől. Tehát a magas nőknek jelentősen rosszabbak az esélyi a pártalálásra,mint az alacsonyaknak.

A vonzalom meg egyértelműen ösztönös lehet... aférfi jobban férfinak (erős, határozott, dominánst, stb) érezheti mygát egy alacsony nővel, és ez tetszik nekik.

2023. szept. 25. 23:39
 12/29 anonim ***** válasza:
82%
Illetve ja, még annyit hozzá tennék, hogy a felnőtt magyar nők átlagmagassága 164 cm. Tehát a 160 körüli magasswg se feltétlenül számít alacsonynak.
2023. szept. 25. 23:41
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság az, hogy rengeteg féle szépség van, ha belegondolsz. Lehet cuki alacsony, magas, elegáns, izmos amazon, bögyös-faros... stb. A lényeg, hogy legyél harmóniában a külsőddel. Nekem pl soha nem lesz hosszú, karcsú lábam: alacsony vagyok, és nagyon könnyen izmosodok. Ennek is megvan a közönsége, meg a filigrán, kifinomult alaknak, stílusnak is. Felesleges és meddő vita, hogy melyik a jobb, szebb, hogyan könnyebb. Rengeteg más faktor bejátszik ebbe. Az tény mondjuk, hogy alacsony, babaarcú nőként engem sokszor kezelnek tiniként, hiába leszek hamarosan 33. Ez nekem munkahelyen hátrányos csak némileg, mivel kompenzálnom kell határozottsággal, magabiztossággal, tájékozottsággal, de azért nem megoldhatatlan.

Magas nőknek meg nyilván kisebb a párkapcsolati merítésük, ha náluk magasabb párt szeretnének, de ez miért is baj? Valami alapján így is úgy is szűrni kell, hogy kit engedsz be az életedbe ilyen téren, és azért bőven akadnak normális magas férfiak, akik szeretik a magas nőket.

Nyilván emberi természet, hogy mindig az kell, ami nincs, de ezen egy bizonyos kor felett illik túllépni, és arra koncentrálni, hogy mid van, és hogy ezzel mit tudsz elérni.

2023. szept. 26. 08:50
 14/29 anonim ***** válasza:
34%

163 cm vagyok.

Igen, tényleg nem vesznek komolyan, mert nekem az alacsonyságom mellé még kislányos arcom is van, nem tudok sminkelni és nem is nagyon szoktam, nem öltözködöm elegánsan. Simán gimisnek néznek, bár leggyakrabban inkább 21-22-nek, pedig 28 vagyok. Nem egyszer kerültem olyan helyzetbe, hogy megmondták, hogy én xy dologhoz úgysem értek mert még kicsi vagyok.

Ha én 65 kiló vagyok, az már duci kategória, de ha egy 180 centis nő 65 kiló, akkor vékony. Úgyhogy igen, 5össel kell kezdődnie a súlyomnak, ha vékony akarok lenni. Ruhákban is igaz, hogy túl hosszúak általában.

Férfiak általában szerették hogy alacsony vagyok, de nyilvén ők pont ezért környékeztek meg, mert ez tetszik nekik. Egyik exem mondjuk b.aszogatott vele hogy jaj hát ő nem gondolta volna hogy ilyen alacsony lánnyal összejön, mondja ezt 177 centivel... És hát igen, nekem a 170 centis fiúk is rendben vannak, én sosem izéltem magasságon, mert nálam minden felnőtt férfi magasabb, de ha alacsonyabb, akkor is csak pár centivel max.

Magas polcokat nem érek el, de ezzel még lehet élni.

2023. szept. 26. 09:52
 15/29 mikeXxX ***** válasza:
40%
1# Neked ès a válaszra is válaszolva fel vehet tűsarkút is . Meg könnyen dobálom az ágyban is 😆! 43f
2023. szept. 26. 13:43
 16/29 anonim ***** válasza:
77%
Nem fogok tűsarkúban elklaffogni egy csomagautomatához, te ostoba. Illetve anyukádat dobáld.
2023. szept. 26. 14:21
 17/29 mikeXxX ***** válasza:
40%
16# Akkor kèrj még mindig valakit 🤷! Eddig nem volt erre panasz ! Aki pedig idegen embert ostobáz le általában az a legostobább ☝️!
2023. szept. 26. 14:49
 18/29 anonim ***** válasza:

#14 Hidd el, személyiség kérdése.

Én 164 vagyok, szintén fiatalabbnak nézek ki a koromnál, 28 éves vagyok.Velem nem szoktak kötözködni ilyesmi miatt soha.

Van egy kolléganőm, aki fél fejjel alacsonyabb nálam egyidősek vagyunk, ő sem járt még így soha.

Amiatt szivatnak téged, mert látják rajtad, hogy olyan a kiállásod, hogy megtehetik ezt veled.

2023. szept. 26. 17:20
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Alacsony nőként igaznak gondolom a barátnőd szempontjait.

Mivel magas meg nem vagyok, így nem ténylegesen tudhatom, mennyivel nehezebb nektek a társkeresés, de szerintem amíg nem ilyen extrém, 185-190 centi feletti méretről beszélünk, mikor már tényleg csomó pasi is kisebb, addig túl nagy gond nem lehet. Sok férfi szereti a magas alkatot, soknak meg mindegy a magasság.

2023. szept. 27. 20:47
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
183 centiméter vagyok és nő. Párom pedig 174 mi így boldogok vagyunk és soha nem volt köztünk magassági probléma 😄
2023. szept. 30. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!