Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tetszenek az alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek az alacsony nők annyi férfinak?

Figyelt kérdés

Volt egy kisebb kulturált vitám egy tőlem jóval alacsonyabb nővel (ő 161 cm magas, én 180 cm vagyok). Persze ismerjük egymást, egy nagy baráti társasághoz tartozunk, bár mi nem vagyunk kifejezetten barátnők. Igazából kicsit irritált mindig, hogy ő a tipikus kis cuki nő a csapatban. Ennek hangot is adtam, hogy mennyivel könnyebb neki, mert sok férfinak tetszenek valamiért az ilyen alacsony nők, örüljön neki. Erre azt felelte, hogy neki is volt olyan korszaka amikor magasabb szeretett volna lenni, mert szerinte csinosabb a hosszú láb, meg akkoriban úgy gondolta kevésbé veszik komolyan a kislányos cuki külső miatt. Mondtam, hogy ne nevettesse ki magát, az szerintem nem nagy probléma ha sokan aranyosnak gondolják. Mert egy magas nő, főleg ha van rajta plusz kg, könnyen debellának tűnhet. Erre meg azt felelte, hogy alacsonyként jobban oda kell figyeljen az alakjára mert ugyanannyi plusz kg rajta már többnek tűnhet. 160 cm körüli nőn máshogy tűnik ha 70 kg, de egy 180 cm magas nő 70 kilósan karcsú. Hozzátette, hogy a ruhák is sokszor túl hosszúak, nadrág vagy pulcsi esetén.

Szóba hoztam a párkeresést is, hogy ő könnyebben találhat párt hiszen egy alacsony férfi mellett is jól mutathat, míg én nem. Ebben az egyben egyetértett, hogy neki egy 175 cm magas férfi bőven megfelelne, míg hozzám még mindig túl alacsony lenne.

Szóval nem veszekedtünk, inkább egy normális hangvételű vita volt köztünk. Ehhez kapcsolódóan szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni magas és alacsony nőktől, hogy mit gondolnak a fenti pro és kontra érvekről. Illetve férfiak véleményére is kíváncsi lennék, hogy miért találják éppen különösen vonzónak vagy éppen taszítónak a nagyon alacsony női magasságot (tehát kb 162 cm alatt).

Aki nem akar hozzászólni. szavazhat.

30N

2023. szept. 25. 19:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
43%
Férfi troll!
2023. okt. 26. 14:15
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

155 cm magas vagyok. 31 évesen sokan azt hiszik 21-25 éves vagyok. A párom 173 cm. De tetszettem már 190 cm magas pasinak is.

Úgy gondolom hogy nem(csak) a magasságon múlik, vagy a testalkaton (extrém alakot most nem veszem figyelembe) hanem, hogy nőies vagy-e , milyen ember vagy. Akinek kelleni fogsz nem fog számítani milyen magas vagy úgyse. :)

2023. okt. 26. 14:30
 23/29 anonim ***** válasza:
165 centi vagyok és nagyon szeretnék magasabb lenni, ezért hordok 8-15 centis (sokszor platformos) magassarkúkat. Mikor ezekben vagyok, akkor sokan megbámulnak, leszólítanak, egyszerűen vonzónak látnak az emberek. Mikor sportcipőben, lapos talpúban vagyok, akkor nem kapok ennyi pozitív visszajelzést. Persze, ehhez hozzájárul az is, hogy a magassarkú nőiesebb, de biztos vagyok, az is közrejátszik, hogy hosszabb(nak tűnik) a lábam, karcsúbbnak hat az alakom és így arányosabbnak tűnök.
2023. okt. 26. 16:28
 24/29 LuckyLevi ***** válasza:
71%
Szerintem lehet szexi egy magas és egy alacsony nő is. Az egyik a cuki kategória, a másik az elegáns, vagy hogy fogalmazzak. Viszont vitán felül áll, hogy egy magas csajnak kisebb a merítés, így nehezebb a pàrkeresés. A magas lányok valóban kevésbé hajlamosak elhízni. Viszont az is igaz, hogy egy magas csaj normál bmi-vel is debellànak hathat. A túl hosszú ruhàkért meg nem kell sajnálni. Férfiként, ha választanom kéne, hogy a lányom magas legyen, vagy alacsony, akkor az alacsony opciót választanàm. Mondjuk inkább legyen 15 centivel az àtlag alatt, mint felett. Viszont, ha csak 10 centiről beszélünk, akkor inkább legyen 175, mint 155, mert az még pont sok pasinàl magasabb és mégis nőiesebb, mint kislányos. Szóval igazából van egy határ, ami fölött hátrány a magassàg, de az alatt inkább előnyös.
2023. okt. 26. 18:43
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem az "átlagba" tartozom a magam 168 centijével, de volt három velem egymagas párom is, szóval ez nem számít. Nem fogok hazudni, nyilván jobban imponál, ha a párom magasabb nálam, de nem ez a lényeg, ha szeretek valakit baromira nem érdekel.
2023. okt. 26. 21:57
 26/29 anonim ***** válasza:
Magas nők a zsanereim 😎👌33/F
2023. okt. 27. 01:43
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem a magasságtól függ, hogy egy nő tetszik-e vagy sem. Kivéve, ha nálam magasabb, de olyan kevés van.
2023. okt. 27. 12:18
 28/29 anonim ***** válasza:
Az én párom 178 cm én viszont 185 vagyok. Soha nem érdekelt hogy kisebb nálam
2023. nov. 7. 14:27
 29/29 anonim ***** válasza:
28 -as vagyok én n/24
2023. nov. 7. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!