Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más hogy fogadná el, hogy csak az alacsony lányoknak tetszik, a magasaknak akik neki jobban tetszenek, nem? Mit lehet tenni?
194 cm vagyok és jobban örülnék egy magas barátnőnek, a 175-180 körüli mezőnyből. Nos hát náluk egyáltalán nincs szerencsém, de az alacsonyabb, 160-170 körüli lányok mindig megtalálnak. Már pár éve a fejemben van ez és céltudatosan jobban keresem a magas nőket, de semmi. Alapból ritkán tudok velük ismerkedni, évente ha 2 magas nővel eljutok randiig az már nagy szó, de sajnos az még mindig nem jelenti azt, hogy lesz is valami a dologból.
Nem csak a magasságommal akarom megfogni őket, de azt is látom, hogy pl az alacsony csajokat mintha jobban érdekelné, hogy magas vagyok. A magas nők meg akkor ezt nem nézik egy férfiban. (?) Igen tudom, hogy kevesebb a magas nő, de akkor is az évek alatt nem kellett volna már csak a véletlen útján is lennie valaminek, nem? Ha évek óta kifejezetten ez a célom már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!