Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjen olyan ember akinek az élete a munkahely és haza egyszerűségből áll?
Egyetlen megoldás, irány Ausztria.
Tanulni németül. Aztán heti 38,5 órával minimum dupla annyit keresni. Sok magyar csaj vágott neki egyedül is, inkább itt vannak, mint otthon valamelyik bolt pénztárában üljenek.
Aztán akkor nem is a pénz a lényeg, hanem az idő, a plusz idő, ami csak a tiéd.
Egyébként nem is értem, akinek se kutyája se macskája, az mi a francért van még otthon.
Nem csak a fiatal, a 40 és 50+osok jönnek ki, hogy legyen valamijük nyugdíjra, tudják támogatni az unokát.
Nyilván nem egyszerű, bele kell rázódni, sok intéznivaló az elején, meg persze meg kell találni a jól fizető munkát is. Nem tudom mi a szakmád, de a jó szakemberre egyszerre ugranak, ami még több pénzzel jár.
Sok sikert!
9
Abban nekem mi a biznisz???
Ha kaphatok férfit, normalis mennyisegu szabadidővel, (nem utolsó sorban autóval, és hasonló érdeklodesi korrel, pl. utazás szeretete) akkor miért allnék le veled?? Nem is ismerek olyan embert, aki utál utazni. (Olyat igen, akinek nimcs rá pénze) de olyat, aki nem szeret, na olyat nsm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!