Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjen olyan ember akinek az élete a munkahely és haza egyszerűségből áll?
10.
Mivel a többség inkább bohócot keres, akinek alapfeladata az ő egésznapos szórakoztatása. Egy dolgozó - normális mennyiséget alvó ember erre nem alkalmas!
Én se azért élek így mert nekem ez tetszik! Hanem munkahely elveszi az időmet. A iskola végzettségeim (szakmunkás és érettségi) nem teszi lehetővé hogy bejutását nyerjek egy szellemi típusú munkahelyre. És mivel kevés a fizetés ezért hónapról hónapról élek. (Nincs családi segítség ! Nem is élnek már de előtte se tudtak segíteni)
Nem jutok anyagilag egyről a kettőre. Dolgozok mint egy rabszolga aztán alszok kettőt és vissza. De érzem hogy öregszem és igényem lenne már egy nőre. Leginkàbb a testi örömök miatt. De nyilván más dologra is kellene társaság/szeretet.
Nekem ugy lett ilyen élet mellett kapcsolatom hogy pl egy szombat estére tudtam találkozni egy ismimmel vagy a netrol vkivel. (Nálam még gyerek is van tehát munka elott utan hétvégén is mindog le vagyok kótve ritka ha egy szombat ejszaka-vasárnap délelott szabad tudok lenni)
Aztán rámtapadtak. És az én életvitelembe jöttek bele.
Tehát pl vasárnap elhozták a gyereket hozzám velem, amikor az alszik átjönnek, segítenek elvinni ahol felügyelet van, munka elott mikor suliba leadva találkozunk azokra a fél orákra is mire be kell érnem meloba ds munka után jonnek értem es akkor is van 1 orám szabad.
És egyiknél pl van tobb szoba is da is át lehetett vinni a kicsit.
Igazábol ők oldják meg hogy szabad tudjak lenni és vele tudjak lenni vagy pl éjszaka jönnek.
24 óra plusz 2 óra utazás amit távol vagyok Kitana.
Ha 12 órás melóm lenne akkor csetintésre feállna a műszer🤣. Most meg olyan vagyok mint egy óvodás! Csak aludni akarok napközben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!