Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lesz azokkal a férfiakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz azokkal a férfiakkal hosszútávon, akik nem tudnak maguknak barátnőt/feleséget szerezni a húszas éveik vége után? Egyedül maradnak életük végéig?

Figyelt kérdés

Nem nagyon látom be, hogy mi változna. A randiappok nem működnek, élőben se szokott működni az ismerkedés, általában a szép/átlagos nők foglaltak, olyannal meg nem tudok lenni, aki nem tetszik. Jeleket nem szoktam kapni, nem is tudom, történik-e ez még egyáltalán akárkivel.

Egyetemre már nem járok, munkahelyen mindenki foglalt. Mint amikor egy háborúban bemerevednek a frontvonalak. Nem látom, mi hozna ebben változást.

Ennek az a kifutása, hogy aki lemarad, kimarad? Az a megérzésem, hogy a húszas évek közepéig lehet igazán változni, alkalmassá válni egy párkapcsolatra, beleszokni abba, hogy ez milyen, utána már az ember beleszokik az egyedüllétbe, vagy max az alkalmi kapcsolatokba (nem mintha az olyan egyszerű lenne), végső esetben az örömlányhoz járásba, és ez válik az identitásává, az életformájává, az egyensúlyi állapottá. Akinek van párja, az él vele, akinek nincs, annak nincs.

Szerintetek ez így működik?

2023. okt. 26. 22:40
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
66%

Bár nekem voltak régebben barátnőim, teljesen kiábrándultam a kapcsolatokból. Néha szökő évente össze jön valami, de nagyon nagyon ritka hogy bármilyen nő, bármit megmozgat bennem.

Alapból nincsnek már érzelmeim senki iránt, úgy érzem hogy ha holnaptól elköltöznék egy vadidegen országba ahol senkit sem ismernék, nem változna semmi.

Kívülről szemlélve a kapcsolatokat nem is értem hogy miért jó ez. Azt látom hogy a szerelem elvakítja az embereket utána meg ha elmúlik, jobb esetben marad a tisztelet, elfogadás a másik iránt rosszabb esetben gyűlölik egymást és szakítás, válás... Na kösz nekem ehhez semmi kedvem, egy nevetséges színjáték szerintem az egész, valahogy a család sem érdekel, az sem ha nem lesz gyerekem.

2023. okt. 27. 10:20
 22/39 A kérdező kommentje:

"Csak szép / átlagosan szép nőkkel akarnál úgy bármit is!!"

Igen. Gondolom, te ezzel szemben elhízott nőkre és bányarémekre izgulsz. Hajrá akkor.

"Hogy tőlük meg megvonnád a választás jogát!"

Hol írtam ilyet, te nagyonhülye?

"Vagyis te nem vagy szép férfi"

De, jóképű voltam mindig is. A probléma lelki eredetű, mint a legtöbbeknél. Ezzel lehet járogatni aztán szakemberhez, csak abba lehet, hogy tíz éved beletelik, mire jutsz valahova, addig meg kiszárad a tinta a tolladból.

2023. okt. 27. 10:55
 23/39 A kérdező kommentje:

"Feltenném a kérdést akkor, mi változott így meg BENNETEK férfiakban, hogy a nők nagy része nektek nem szóbajöhető pedig ezek a nők veletek kerültek párba akkor amikor mindenki "elkelt"?? Erre tudtok válaszolni?"

Mivel a párkapcsolati választás a nőké, így ne a férfiakban keresd az okot. A kérdés, hogy mi változott meg a nőkben. Elmondom: egyszerűen nincs senki rákényszerülve a korai elköteleződésre, ezért a nők sokáig válogatnak. Emiatt nagyon sok férfi marad nagyon sokáig egyedül. Ennyi az egész. Ha 23 éves korig meg kéne házasodni, akkor nem ez lenne a helyzet.

Vannak egyéb okok is, pl. a munkaerőpiac vagy az online dating. Az rengeteg kárt okozott a társkeresésben.

2023. okt. 27. 10:57
 24/39 A kérdező kommentje:
19: Nem az volt a kérdés, hogy szerinted nekem miért nem megy az ismerkedés. De köszi a tippeket, bár 0 információval nem túl hasznosak.
2023. okt. 27. 10:58
 25/39 A kérdező kommentje:

#10: Igen, az egy tévhit az öregek részéről, hogy mi züllöttek vagyunk. Ők voltak az a generáció, akik a legtöbbet szexeltek, mi pedig egyre kevesebbet.

"Huszonévesen ugyanúgy körbedugták egymást, mint a mai fiatalok, csak nekik ez ment Tinder nélkül, és nem levelezgettek hónapokig valami csajjal, "

Pont azért ment nekik, mert nem volt tinder. A tindernek nem érdeke, hogy párkapcsolatok szülessenek.

2023. okt. 27. 11:00
 26/39 anonim ***** válasza:
65%

90kg vagyok, 160 centi, nem széparcu, nem fiatal. Várom a privit :)

Jaaa, hogy vekony, fiatal nőt nem találsz! Ahha. Értem. Ok.

2023. okt. 27. 11:35
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

2 típus van

1. Aki azért nem akar ilyen nőt, mert gáznak tartja egy nem szép nővel együtt lenni, de pl simán megdugja "titokban", tehát képes vonzódni hozzájuk.

2. Aki egyszerűen KÉPTELEN vonzódni nem szép nőhőz.

Én a 2. kategóriába tartozom, és nagyon is próbáltam ezen változtatni, konkrétan el is mentem odáig hogy lefekszem egy olyan lánnyal aki nem annyira jött be, nem volt olyan szép, de egyszerűen nem vonzódtam hozzá, nem akartam szexelni, annak ellenére sem hogy ő nagyon akart.

Jóképű srác vagyok, rendszeresen kezdeményeznek nálam átlagos lányok, minden héten más csajt dughatnék minimalis energiával, de egyszerűen képtelen vagyok vonzódni hozzájuk.

Könnyű és igazából jogos is azt mondani, hogy ha nem találsz senkit, akkor add lejjebb az igényeid. És az 1. kategória esetében ez működik is, de a 2.-nál viszont ez egyszerűen nem lehetséges

2023. okt. 27. 11:48
 28/39 anonim ***** válasza:
91%

27

Ez rendben is van, csak akkor nem értem a kérdes, "régen hkgy volt részét"

2023. okt. 27. 12:36
 29/39 A kérdező kommentje:

"2. Aki egyszerűen KÉPTELEN vonzódni nem szép nőhőz."

Hogy tud valaki ahhoz vonzódni, aki nem tetszik neki? Olyannal kéne járni, akire nem áll fel? Egy ilyen kapcsolat mindkét felet súlyosan bántja, semmi értelme.

2023. okt. 27. 14:38
 30/39 A kérdező kommentje:

26.:

"Jaaa, hogy vekony, fiatal nőt nem találsz! Ahha. Értem. Ok."

Örülök, hogy érted.

Most komolyan, mit kéne erre mondanom? Azt várod tőlem, hogy "jaj, nem, nekem nem a külső számít, csak az állatok gondolnak mindig a szexre, nekem a lélek mindent kárpótol"? Persze, hogy a külső nagyon is számít, az fogja meg a férfit a nőben. Mit akarsz, hogy képmutató legyek, meg hülyének nézzelek, és hazudjak? Te is tudod, mennyire fontos.

Ha elégedetlen vagy a külsőddel, dolgozz magadon. Azt hiszed, én nem dolgozom magamon qva sokat? Csak a szép nőknek és a magas önbizalmú, gyerekként túlajnározott fiúknak jár minden ingyen. Nekem is van mit ledolgoznom, és másnak is. Ettől még nem kell becsapnunk egymást.

2023. okt. 27. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!