Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet mondani hogy az átlagos férfiaknak vagyis a férfiak többségének megszűnt az internetes ismerkedés lehetősége és ha társat akarnak, akkor kénytelenek lesznek élőben ismerkedni és kimenni az utcára?
Jóformán internetes oldalakon már teljesen felesleges átlagos férfinak felmenni mert abszolút nem írtak már vissza, Tinder nekünk teljesen halott már....
A nőknek lényegében elegük lett az internetes ismerkedésből
30
Nem. Én, nem keresek jól, az IT.sok, na ők pl. jól keresnek! Az én fizum közepesen jó. Ő Kb annyit keres mint én.
27-28
Mondjuk, en csak annyit varok el, hogy az utazasok, es egyéb ktg.ek stb, RÁESŐ RÉSZÉT!!!! tudja állni a pasi!
En is ismerem a fajtádat! Legyen elég a Nönek netflix, mint szórakozásnak, hát nehogy egy forintba is kerüljön! Ugyhogy a közös progi, séta a parkban! Utazas? Miert nem jó tömegközlekedésen zötykölődni? Hisz sokkal jobb, hogy időhöz vagyunk kötve. És tudom-tudom, te önálló vagy, hisz te ugyan anyáddal elsz, de külön szobában!
Nem!!! Egy férfit NEM AZ HATAROZ MEG, HOGY MENNYIT KERES!!! Önmagában édeskevés! Ugyanakkor, ha nem keres kb annyit, mint én, nem fog működni, mert exeddel ellentetben, nekem van annyi önismeretem, hogy pontosan tudom, hogy egy olyan ferfira nem tudok alapozni, akivel nem vagyok hasonló anyagi szinten. Ezáltal, én depressziós sem vagyok amiatt, hogy egyedül vagyok, mert inkább egyedül vagyok, mint egy nem jó kapcsolatban.
Ne faradj a válasszal, kiszálltam ebből a meddő vitából.
Köszönöm, ezzel is csak igazoltad amit gondolok rólad. 800 ezeres nettó fizetés neked nem jó, csak átlagos.. besz*@rok! Miközben országunkban az átlag fizu olyan 3-400 körüli nettó lehet.
"Nem!!! Egy férfit NEM AZ HATAROZ MEG, HOGY MENNYIT KERES!!! Önmagában édeskevés"
Tudom, legyen nagy farka is, plusz legyen jóképű, sportoljon meg miegymás :) Azonban mégiscsak legelső helyre tetted az anyagiakat, ha nem keres annyit mint te akkor még csak szóba sem állsz vele. Mert el sem tudod képzelni a boldogságot pénz nélkül (átlagos fizetés mellett).
Az 500 ezres fizuddal labdába se rúghatsz te szánalom, melletted csak depressziós lenne a csaj😂
"Utazas? Miert nem jó tömegközlekedésen zötykölődni? Hisz sokkal jobb, hogy időhöz vagyunk kötve."
Gondolom a magadfajtának marha nagy tapasztalata van a tömegközlekedésről.. De megsúgom nagyon sok helyen van az országban olyan szintre fejlődve, hogy hamarabb ott vagy vele, mint autóval. Persze vannak olyan részek is, ahol nem, ott indokolt lehet az autó, viszont ahogy fejlődik a világ szerencsére nagyon sokan gondolják úgy, hogy felesleges fenntartani egy autót, max ha nagyon szükség lesz rá bérelnek egyet. Nem mellesleg környezetbarátabb is, ha nincs minden család minden egyes tagjának autója, amit aztán 5-10 évente még cserélget is.. De ezt a magadfajta úgyse fogja megérteni, akinek a kényelem, luxus és villogás az első számú.
Miért? Te a párod szüleivel akarsz együtt lenni egy kapcsolatban?
38
Nem, de a párommal egy csomagban megkapom a családját, az anyagi helyzetét, a kulturális beágyazottságát, az élethez való hozzáállását, a neveltetését stb. Arról nem is beszélve, hogy a leendő gyerekeink felmenőinek a felét választom meg vele együtt. Bocs, ha nem akarok lecsúszott, tanulatlan / lusta / ostoba nagyszülőket, rokonokat, amikor én nem ilyem családból jövök.
Szerencsére nem is vagyok ebben a helyzetben.
Nem feltétlenül. Nekem speciel elég semmirekellő szüleim vannak, ezt amint felismertem el is költöztem tőlük jó messzire, max. 5 évente megyek meglátogatni őket egyszer, de amúgy élem nélkülük az életem. De gondolom nem én vagyok az egyetlen ilyen, nem hiszem hogy annyira ritka eset hogy valakinek a szülei nem jól csinálták régen a dolgokat, de ő maga mondjuk normális életet akar. Rohadtul nem törvényszerű ez, és nagyon sokszor a fordítottja is megtörténhet. Jó családi háttérrel is lehet valaki drogos, semmirekellő, drogos, akármi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!