Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gerincferdülés kb. azonnal kizáró ok sok embernek az ismerkedésnél? Férfiként kérdezem.
Akkor az így szerintem ismerkedéskor nem számít. De figyelj oda rá, én is elhanyagoltam, aztán így 40hez közel már sokszor szenvedek vele, tud fájni...
Meg ha majd lesz gyereked őt is figyeld, mert sajnos örökletes.
Jézusom, mi lesz a következő? Kiműtött vakbél? Túlvágott vagy benőtt köröm? Afta a szájban? Pigmentál ánuszrózsa?
Ember, láttál már... ismerkedést? Mutass már rá, mégis melyik pontján merül egyáltalán fel a gerincferdülés:D
6, nekem elég csúnya gerincferdülésem van, szexeltem is már életemben de.... hhhhhhogy jön ki ez a szexnél?:D
Púpos vagy? Nem tudod oldalra vagy felfelé mozgatni a fejedet a gerinced miatt? Nem tudod felemelni a kezedet? Nem tudsz lépcsőre fellépni? Vagy mi?
Ha te tényleg 30 múltál és ilyen baromságot kérdezel, akkor baromira el vagy tévedve....
Csak szólok hogy a gerincferdülés népbetegség, a népesség egy jelentős hányadát érinti.
Rég kipusztultunk volna ha ez kizáró ok lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!