Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavar, ha egy srácnak látható gerincferdülése van? (23/F)
23 éves srác vagyok, sajnos a hirtelen növekedésem eredményeként gerincferdülésem van, olyan ami ruhán keresztül is látszik, ugyanakkor még nem a műteni való kategória. Érdeklődnék, hogy ez a 16 és 30 év közötti lányokat, nőket mennyire zavarja. Engem nagyon feszélyez és viszonylag komoly depressziót is okozott nálam. Korábban emiatt csúfoltak az osztálytársaim illetve még mostanában is, ha férfiak belém akarnak kötni akkor ezzel gúnyolnak, hogy "púpos" vagyok. Egyébként átlagos külsejű, ápolt, igényes, mások által intelligensnek, normálisnak tartott srác vagyok. Volt már több meglehetősen dekoratív barátnőm is. Ugyanakkor ahhoz képest, hogy méregdrága cuccokat (Hugo Boss, Ralph Lauren) hordok nem sok lánynak tetszem. Gondolom ez a "púposságom" miatt van.
Korábban is jártam gyógytornára, egy ideje pedig úszok, így karbantartom, hogy legalább ne romoljon.
Nem tudom hogy neked mennyire durva.
Egyébként barátomnak is ilyesmi, púpos; meg nekem is van gerincferdülésem, S irányú. Nagyon sok mindenkinek van. Ezek azért valamennyire észrevehetők.
Most engem szólsz le? Hát kössz. Én meg próbálok lelket önteni beléd. Tudod mit?? Lehet csak szét kéne nézni magad körül, meg hozzászólni az emberekhez.
2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!