Fogszabályzós leszek nemsokára és most húztak ki egy szemfog mellett levő négyes fogat ami nagyon zavar hogy nincs ott. Nagyon látható hogy nincs ott az a fogam. A lányoknál zavaró ha nincs ott?
Figylelj, nekem is ez volt a helyzet, csak nekem mind a kettő négyest ki kellett húzni. Egy-két hónap alatt simán eltűnik majd a lyuk.. Szerintem nem volt annyira észrevehető, max. ha vigyorogtam..:D
És nem hinném,hogy zavaró lenne. Sőt legalább látszik,hogy törődsz magaddal és igényes vagy.;D
A lányok 90százalékának csak nagyon picit számít, hogy egy pasi hogy néz ki..
Tapasztalataim szerint.
Az első vagyok.:)
Akkor ha jól vettem le, a szemfogaid a négyesek felé vannak nőve.. Ha igen, akkor ilyen esetben mindig kihúzzák a négyeseket.
1.válaszoló neked is oylan volt h fölötte volt egy fog amit bekellet húzni?
És mennyi idő alatt húzta be?
1.!:D
Nem, nekem nem ez volt. Annyi volt nálam, hogy torlódtak a fogak,de a szemfog a helyén maradt. 1-2 hónap után már egy mm hely sem volt a szemfog és az ötös között. Azóta már gyönyörűen beálltak a fogaim, csak még hordanom kell egy hónapig, hogy lerögződjenek a fogak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!