Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet 30 év felett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet 30 év felett ismerkedni?

Figyelt kérdés

Próbálom röviden leírni a lényeget:

-rettentő alacsony vagyok (még a velem egy magasságú nőknek se tetszett)

-általánosban, gimiben, egyetemen elzárkóztam a barátkozás elől, mert tanultam, de a szakmámból kifolyólag nem találkozok már nőkkel

-élőben leszólítás csak egyszer jött be, 2 év kapcsolat (inkább 1 boldogabb év)

-a szakmám miatt napi 9-10 órát kell dolgoznom (10+ év van benne, nem szívesen tanulnék 0-ról már valami más XY-t, amiben úgyis lekörözne olyan, aki 10+ éve csinálja az XY-t)

-próbáltam már új szokásokat felvenni, új öltözet, tánctanfolyam, hatástalan

-online társkeresés nem megy, 5-6 hetente van 1 match, aki vissza se ír (még profi fotósnak is fizettem, hogy csináljon rólam normális képeket, és úgy sem)

-erre még rájön az a sok negatív tapasztalat, amikor se az utazások szervezése, se a versírás, se a szex, semmi nem volt elég ahhoz, hogy boldog maradjon a másik fél mellettem és nem érzem azt, hogy a következő majd kitartana életem végéig. De gondolom ott is arról lenne szó, hogy mit tervezünk 5 év múlva, stb. Tartok tőle, hogy úgyis be lennék csapva.

-többféle pszichológusnál is voltam már, nem igazán segítettek

Tényleg úgy érzem, hogy már élőben és online is mindent próbáltam. Újra 20 éves egyetemista meg már nem tudok lenni, hogy leigyam magam és valami diszkóba járjak.

Szóval a lényeget kb leírtam. Van ebből a helyzetből kiút?

Vagy ha nincs, akkor viccen kívül van módszer arra, hogy legalább azt a kényszert ne érezzem gyakran, hogy de jó lenne valakivel lefeküdni (anélkül, hogy 120 kilót felszednék, vagy tönkretenném egészségileg magam). Mert persze szervileg ez egészséges, meg evolúció szempontjából fontos, csak mondjuk nem nekem.

2023. okt. 22. 23:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
6%
Mennyi az a nagyon alacsony pontosan, 170? Amúgy prostizz, az lenyugtat egy ideig, és legalább addig érezheted hogy csak is tied a nő arra az időre.
2023. okt. 22. 23:15
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

"addig érezheted hogy csak is tied a nő arra az időre"

A legkárosabb dolog a kurvázásban.

2023. okt. 22. 23:21
 3/13 A kérdező kommentje:
1-es, kb akkora vagyok, igen.
2023. okt. 22. 23:32
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Nehogymár a 170 cm olyan veszesen alacsony legyen! A leírásból biztosra vettem hogy max 160, mert pasiban is előfordul ilyen alacsony, csak az tényleg ritka. Valami más lehet a gond. Talán az elzárkózás, önbizalomhiány, rágörcsölés.

Nincs valami hobbid, vagy ami érdekel? Már szinte mindenhez lehet csoportot találni, és ha olyan akkor személyesen is találkoztok. Azt nem mondom hogy olyat csinálj, keress ami amúgy nem érdekel, mert annak nincs értelme.

2023. okt. 22. 23:44
 5/13 A kérdező kommentje:
4-es, szerintem onnantól, hogy élőben sem, meg online sem nyitottak beszélgetésre a nők velem, kb mindegy, mi a hobbim, mert el sem jutunk a hobbijaim megtárgyalásáig.
2023. okt. 22. 23:53
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Azér 170 nem alacsony.
2023. okt. 23. 00:18
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
170 centi vagyok, minden pasim velem egymagas volt, ezért erősen kétlem, hogy a magassággal lenne a probléma.
2023. okt. 23. 00:23
 8/13 anonim ***** válasza:
67%

A kérdés jó, hasonló helyzetben vagyok és én sem találtam megoldást erre.

Egyet biztosan mondhatok, a magasság semmit nem számít. 185 cm vagyok, és a nők ugyanúgy semmibe vesznek, alapból semmit nem ér...

2023. okt. 23. 00:27
 9/13 anonim ***** válasza:
86%

"élőben sem, meg online sem nyitottak beszélgetésre a nők velem"

Milyen szituációkban?

2023. okt. 23. 00:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Kocsmák
2023. okt. 24. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!