Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni 20 felett lányokkal, ha olyan egyetemre jársz, ami teli van fiúkkal? (Többi lent)
lol:D járok én mindenhova, mondjuk tömegközlekedni nem szoktam, mert van autóm és bulizni nem járok még el. De plázában pl hogy ismerkedjek? Lépjek oda 2-5 fős csaj társasághoz, hogy sziasztok a szőke lány közületek szimpatikus? Hivatalban meg nem tudom, de én kissé tolakodónak érzem az ismerkedést:D meg alapból mindenki utál ott lenni és ezer évet kell várni, nem éppen boldog embereket találnék ott:D
Tinderen alig enged pár sort írni és már küldened kell:D Nem azt mondom, hogy nem jó hely tinder, csak nekem nem megfelelő, meg azok a lányok akik bejönnek nekem nem nagyon tindereznek.
Egyébként régen sportoltam, onnan ismertem meg első páromat, utána a másodikat gimiben, harmadikat pedig egy barátom által (a testvére neki, és egyszer mikor ott voltam jót beszélgettünk, majd onnan jött a többi). Tehát nekem ez netes ismerkedés borzasztóan rossz, de személyesen meg jelenleg semmi lehetőségem sincs. Persze várhatok az igazira, de az azért elég nagy szerencse játék:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!