Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen, felett hol lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen, felett hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tarskeresőkön kívül van valami más?
2021. nov. 15. 17:38
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
36%

ÉLET.

De neked úgy sincs gondolom.

2021. nov. 15. 17:58
 2/30 anonim ***** válasza:
87%

Én aluljárókban szoktam hogy egy pokrócra lekuporogok, baseballsapkát tartok magam elé, és közben a földet nézem.

Pár jó nő már adott így pénzt, néha pár kedves szavuk is volt.

2021. nov. 15. 18:00
 3/30 anonim ***** válasza:
62%

Munkahely.

Hobbicsoportok.

Baráti kör.

2021. nov. 15. 18:14
 4/30 anonim ***** válasza:
47%
30 felett ideálisan van az embernek egy nagyobb ismerősi lánca, amiben benne vannak az 5 barátja, 20 haverja, 200-2000 ismerőse. Magyarul ismernek téged, tudnak rólad emberek. Ez mellett tudják ki vagy és elég sokan közülük alapvetően jó véleménnyel vannak rólad. Na ebből a körből aztán esnek-esnek ki mindig ismerősök is, akikkel éppen bejöttök egymásnak és mindketten függetlenek vagytok. Nem ez az egyetlen módja az ismerkedésnek 30 felett, de ez az egyik legideálisabb, mert a legtöbb ember elég nehezen ismerkedik meg totál idegenekkel.
2021. nov. 15. 19:04
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
#4 Mi van akkor, ha szociális kör sincs?
2021. nov. 15. 19:57
 6/30 anonim ***** válasza:
0%

Fehér emberként kigyúrva a harmadik világban.

Nem viccből írtam. Átlagos kinézetű nem hipervertált férfinak ez az egyetlen lehetőség ma. Én is ezt tervezem.

2021. nov. 15. 20:10
 7/30 anonim ***** válasza:
87%
Uszoda? Ott engem 40 évesen is leszólítanak a pasik, pedig még csak valami bomba jó alakom sincs, és hát úszósapkában... Na, mindegy. Nem jön be nekik, mert nem vagyok szingli, de volt olyan srác, akivel szívesen randiztam volna, ha nem lett volna párom.
2021. nov. 15. 20:11
 8/30 anonim ***** válasza:
42%
1, 7: Ezt mondom. Így, hogy a Tinderen sikertelen férfiakat az ÉLET -be külditek, miközben a lányok 80% -a továbbra is Tinderen váltogatja egymás közt a felső 20% -ot... Azt történik, hogy akárhova mész az ÉLET -ben, mindenhol nyomuló férfiakat fogsz látni, akik közül sokan éveket töltenek a barátzónában simpelve. A dating, mint olyan halott férfiként, hacsak nem vagy te is abban a felső 20 -ban, aki matchel.
2021. nov. 15. 21:21
 9/30 anonim ***** válasza:
De ezt nem így kell felfogni. Nem a fiú hibája volt, hogy nem vagyok egyedül. Én is hajtottam már olyan srácra, akiről kiderült, hogy foglalt.
2021. nov. 15. 22:11
 10/30 anonim ***** válasza:
82%

#5: "#4 Mi van akkor, ha szociális kör sincs?"

Akkor úgy tekintenek rád, mint valami creepy, elkerülendő félelmetes alakra, aki minél szimpatikusabb, annál jobban eluralkodik a rettegés rajtuk, hogy valami AKKOR IS BIZTOSAN NEM STIMMEL VELE! és folyamatosan le akarnak leplezni valamivel.

Hiszen a társadalom igazságosságába vetett hitük rendülne meg, ha elfogadnák, hogy te tényleg normális vagy, mert akkor egyszerűen kellett volna lennie embereknek körülötted. Tehát valami tuti nem stimmel veled.

2021. nov. 15. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!