Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen, felett hol lehet ismerkedni?
Folytatás...
Miért vagy 30 felett egyedül? Nem lehet, hogy valahol magadban is kéne keresni a hibát? Hogy kicsit átgondolni a hozzáállásodat a kapcsolatokhoz?
Én házas vagyok. Nem vagyok tökéletes. A feleségem sem az. De nem is kell annak lennie. Elfogadjuk egymást olyannak, amilyen. Alkalmazkodunk egymáshoz, és a hibáinkkal együtt szeretjük egymást. Vannak hibái igen. De qrvára nem érdekel. A közös munkának köszönhetően megtaláltuk egymásban a társat.
17-es nyilván igazad van.
De attól még lehet rendes ember, jó parti, igényes, kedves szimpatikus férfi/nő aki egyedül van, attól még hogy egy lúzer párkapcsolati téren.
A kettő nem zárja ki egymást szerintem.
Vannak kevésbé jó szociális készséggel rendelkező emberek akik az élet ezen területén bénák.
Ettől még válhat belőlünk is rendes társ.
Legalábbis szerintem.
és mivel lelúzereztél sok százezer embert itthon, meg milliókat a földön neked is csak a 'feleséged' sikerült összeszedned és már itt a kommentekben is írod hogy mennyire nem tökéletes...
Hát nem tudom, nem lennék a feleséged helyében. Kb. úgy írod, hogy örülnie kellene, hogy összejöttél vele. Megjegyzem azon nem gondolkodtál el hogy csak ő volt veled hajlandó lecövekelni? Mert egy pancser ahogy fogalmaztál? Egy pancser nő...aki csak téged tudott összeszedni.
Állj! Én nem lúzereztem le senkit. Elmondtam, hogy általánosságban hogyan gondolkodnak a nők a 30 feletti egyedülálló férfiakról. Egyéni véleményt fogalmaztam meg.
Nyilván lehet ezer plusz egy féle oka annak, hogy egy férfi egyedülálló. De ide nekem a rozsdás bökőt, hogy a nők nem fognak arra időt-energiát szánni, hogy kiderítsék, hogy most pontosan mi a probléma. Elkönyvelik magukban negatívnak, és nézelődnek tovább.
Nem én írom a szabályokat, én csak ismertetem...
#17-es ok, értem. A nők szemében csak a férfi nem lúzer aki 30 felett nem egyedülálló.
Tehát ha egy 30-as egyedülálló (lúzer) nő ismerkedni szeretne, akkor csak foglalt/házas férfiakra hajtson rá? Aminek ugye tudjuk mi szokott a vége lenni....
Álljatok már le komolyan. Mondtam én egy szóval, hogy szerintem ez jó dolog, hogy így gondolkodnak az emberek? Nem, nem jó dolog. Sőt, kifejezetten káros, hogy az emberek már ennyire nem bírnak koncentrálni, mindig minden kell azonnal, konyhakészen, erőfeszítés nélkül.
Ismétlem: azt mondom, hogy EZ VAN. Hiába rossz dolognak tartom, attól még ez van. Erre épül a Tinder, meg gyakorlatilag minden online felület. Tinderen vajon hány nő olvassa el a férfiak adatlapját? 2%? A többi az három másodpercen belül pörget tovább egyetlen fotó alapján.
Az én tanácsom az lenne a 26-os hozzászólásban megfogalmazott kérdésre, hogy az emberek ne akarjanak mindig mindent egyből, hanem próbáljanak már meg kicsit valódi ismereteket szerezni a másikról, mielőtt elítélnék.
Ha pedig az egyedülálló 30-as nőkre (régi kifejezéssel élve "vénlányokra") kérdezel rá, akkor az a válaszom, hogy ők is rohadtul nagy bajban vannak, ha valódi komoly kapcsolatot keresnek, nem csak szexet. De ebbe most ne menjünk bele...
Így van a 30-as nők is el---szták rendesen. Azt hiszik még megkaphatják Chad-et meg a szőke herceget, de maximum 1-2 éjszakára.
A jó pasik elkelnek elég korán. Aki meg nem kelt még el az nem egy 30-as nőre fog menni.
Talán a 30as nők adhatnának esélyt a 30as férfiaknak de sajnos általában nem ez megy. Hanem egy elvált pasira mennek rá vagy egy még házasra olyan 40-55 közöttire, ahol már magasabb egzisztnecia, több punapumpa-tapasztalat van.
Ez a baj valahol..
Én 35 vagyok tegnap "kértem tanácsot" egy 50-es nőtől, hát mit mondott, menjek rá az anyukákra :). Akik melléb---sztak a választásukkal. Még mit nem.
Én nem szúrtam el, ők igen. Én esélyt nem kaptam, a nőknek mindig a foglalt, az elérhetetlen kell hogy aztán beszelidíthessek, idomíthassák majd szídhassák és dobhassák...
Röhej ami a női fejekben van manapság...
Utolsó igazad van. Illetve az hogy valaki 30-asként is egyedülálló lehet bármi miatt, szakítás, válás, másik halála, bármi gyakorlatilag.
Őszintén én összejönnék gyerekes anyukával, de csakis akkor ha nem én vagyok a legutolsó a sorban és nem csak unaloműző ATM-ként tekint rám a kedves egyedülálló anyuka.
Sajnos előfordul hogy valaki rosszul választ és gyerekkel egyedül marad, de mivel nekem még nincs gyerekem így értelemszerűen én sem gyerekes nőt keresek.
Na végre kezdünk normálisan kommunikálni, nem egymást szidni.
És egyébként van igazság abban, amit mondtok. A saját szociális körömben is látok élő példákat erre a harmincas szingli nő jelenségre. Akikből ők jellemzően válogathatnak:
- A komoly kapcsolatot kereső egyedülálló férfiak - akik "nem túl vonzóak".
- A kapcsolatot kereső elvált férfiak - akik nem akarnak már újabb gyereket, inkább csak szabadidőpartnert.
- A szexet kereső férfiak, akik vonzóak, de eszükben sincs családot alapítani, de még csak kapcsolatot sem akarnak.
Persze nyilván vannak kivételek meg speciális esetek, de én úgy látom, hogy JELLEMZŐEN ez a három variáció szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!