Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen, felett hol lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen, felett hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tarskeresőkön kívül van valami más?
2021. nov. 15. 17:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
10: Ott a pill
2021. nov. 16. 00:16
 12/30 anonim ***** válasza:
50%

Kimenni az utcára próbálkozni. Imádom én is mikor ezeket a baráti köröket mondogatják állandóan.. És, ha nincsenek csajok a baráti körökben? Meg amúgy is baráti körökben csak az amatőrök ismerkednek. Egyedüli érdemleges hobbi ilyen salsa maximum, ott sok a 30-40-50 év körüli meg még a 20-as korosztály is megfordul ott csak kevesebben vannak.

Szóval, ha az ember belefáradt ezekbe a felesleges hülyeségekbe, marad az utcai leszólítgatás, megálló, tömegközlekedés, vagy ha nem társkereső, akkor Facebook ráírás.

2021. nov. 17. 20:21
 13/30 anonim ***** válasza:
42%
Utcán? Na ne már haver :D Az kb a zaklatás kategória a legtöbb nőnek nagyon helyesen :)
2021. nov. 18. 19:13
 14/30 anonim ***** válasza:
90%

13. Ezt a kamut hol tanultad? Kezdjük ott, ha egy csöpp kis eszed van, akkor pl. azokhoz a nőkhöz mész oda első sorban, akik pl. megbámultak, vagy többször rád néztek és így van esély, hogy tetszel nekik.

Nyilván nem egy olyan csajhoz mész oda, aki épp gyors léptekkel siet valahová, a telefonját nézi és a fülében fülhallgató van.

2021. nov. 18. 19:45
 15/30 anonim ***** válasza:

Sajnos kb. sehol se elfogadott.

Ha egy nő pedig érdeklődését mutatja általában nagyon bizarrul teszi azt. De leginkább sehogy.

Kb. esélytelen ismerkedni 30 felett...vakszerencse....

2021. nov. 26. 11:58
 16/30 anonim ***** válasza:

10-es írja a tutit, ha egyedülálló vagy az a nők számára nem egy pozitív dolog, hanem negatív és próbálnak megbélyegezni, hogy lúzer, vagy szexmániás csalfa hím, vagy senkiházi, hazug vagy vesztes...

De ha van nőd akkor meg rögtön rád nyomulnak...

A férfiak ilyen szempontból sokkal normálisabbak. Egy korrekt férfit taszít egy foglalt nő. Nem mozdul rá. Ha igen nem korrekt férfi.

A nők viszont DIREKT azokat a férfiakat szemelik ki akik foglaltak...erre izgulnak...

2021. nov. 26. 12:01
 17/30 anonim ***** válasza:

Na jó, de 16-os, azért valahol érthető, ha egy 30 éves férfi egyedülállóként gyanús. (Hozzáteszem, hogy egy 30 éves nő is, de most a másik oldalról van szó.) Mert hát bármi oka is van, az taszító.

- ha nem sikerült nőt szerezni, akkor lúzer

- ha nem sikerült megtartani, akkor vagy rosszul választott (és képtelen jó döntéseket hozni), vagy gyenge férfi, akit nem tisztelt a nő.

- ha ő lépett ki a kapcsolatból, akkor megbízhatatlan, csapodár

- ha pénze nincs egzisztenciális teremteni egy kapcsolathoz, akkor pancser.

Szóval bármi oka van, az bizony probléma. Sajnálom, de ez van. Mint ahogy a valamit is érő 30 éves nők is foglaltak.

2021. nov. 26. 14:09
 18/30 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, ezek szerint akkor a te szemedben egy olyan 30-as férfi/nő aki pl. megalkuszik egy olyan nő/férfi mellett aki nem illik hozzá csak azért hogy valakije, az számodra nem "gyanús"?

Az sem számít ha rossz a kapcsolat, társfüggő vagy papucs,uralkodó a férfi/nő? Hát gratulálok, ezt a beteg felfogást....

Több rossz kapcsolatot/házasságot ismerek mint jót és szánalmasnak tartom ezt a felfogást hogy 30 felett mindegy kivel csak együtt kell lenni, mert az az elfogadott. Én már szakítottam pár hónap után mert kiderült hogy mégsem illünk össze, pedig akkor már vagy egy évtizede nem volt senkim!

Hát szerintem pedig nem, normális csak azzal tervez komolyan vagy akárhogyan akivel passzol és nem próbál meg megfelelni ilyen idióta társadalmi "előítéleteknek" mint a #17-es válaszoló, csak azért, hogy az ilyen #17 félék szemében ne legyen "gyanús"...

2021. nov. 26. 14:21
 19/30 anonim ***** válasza:

#17-es. Még egy gondolat. Ha nem egyedülálló hogyan ismerkedsz vele?

Mert szerintem az is nagyon egészségtelen amikor valaki az egyik kapcsolatból ugrál a másikba, gyakorlatilag az látszik kívülről, hogy nem lehet benne megbízni, mert egyedül képtelen boldogulni, mindig rá van szorulva valakire. Valamint lehet majd téged is elhagy valakiért menet közben aki jobb nálad...

2021. nov. 26. 14:24
 20/30 anonim ***** válasza:

A szimpatikus 18-ashoz válaszolva, mint a 17-es hozzászólás írója:

- 30 éves férfi vagyok ha ennyire érdekel, de nem tudom, hogy a személyem miért lényeges a kérdés szempontjából. Nem rólam szólt a kérdés, hanem egy jelenségről.

- Lehet ezzel újat mondok neked, de senki sem tökéletes. Ez csak ilyen elqqúrt modern gondolkodás, hogy mindenben egyezni kell, meg minden területen kiválónak kell lennie egy kapcsolatnak. Aztán az így gondolkozókból lesznek a magányos munkamániás, alkoholista férfiak, meg a macskás bolond nők.

- Rossz a kapcsolat? Neked csak ezek a végletek léteznek? Szuper kapcsolat vs pokoli kapcsolat?

- Ha hiszed, ha nem, a kapcsolat jelentősen múlik a felek erőfeszítésein. Közhely, de tényleg tenni kell érte, hogy jó legyen. Rossz a kapcsolat... oké, de mi nem tetszik benne? Egyrészt kommunikálni kell, az tény, de ami fontosabb, hogy CSELEKEDNI is. Valamint egészségesen toleránsnak lenni, kompromisszumokat kötni. De tudom, a mai egoista, önző, "kihanemén" felfogású világban ezek a dolgok már istenkáromlásnak minősülnek.

- És akkor halkan kérdezem: te vajon eddig miért nem passzoltál senkihez? Miért vagy 30

2021. nov. 26. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!