Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet mondani hogy az átlagos férfiaknak vagyis a férfiak többségének megszűnt az internetes ismerkedés lehetősége és ha társat akarnak, akkor kénytelenek lesznek élőben ismerkedni és kimenni az utcára?

Figyelt kérdés

Jóformán internetes oldalakon már teljesen felesleges átlagos férfinak felmenni mert abszolút nem írtak már vissza, Tinder nekünk teljesen halott már....

A nőknek lényegében elegük lett az internetes ismerkedésből

2023. okt. 24. 22:42
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
64%

9, 10

Akkor jön ki 3, ha a pasiét is nekem kell fizetni.

😏🤭

Nem vagyok informatikus, beszerző vagyok egy multinál. (Prod. buyer) Semmi extra!

"most rendeltem egy Teslat, ha akarsz akkor randizhatunk, de 10 misi alatti kocsival ne gyere"

Egyrészt, ha ez alapján itélsz meg, tenyleg nem én vagyok az célcsiportod, mert nekem csak egy Skoda Octaviám van, meg egy 1.5 szobás lakásom. Tudom nem sok, de amikor olyan pasi talál meg, aki még ezt a minimumot sem képes elérni, azzal mit kezdjek mégis?

Másrészt, első randin a férfi jön értem, és nem én megyek!

2023. okt. 25. 07:29
 12/40 anonim ***** válasza:
23%
Társkeresőn muszáj hiper-szuper-extra tökéletesen kinézned, ha azt akarod, hogy valaha egy nő egyáltalán elolvassa, amit írsz neki. Élőben egy fokkal jobb a helyzet, de átlagos külsővel és anyagi helyzettel elfelejtheted a csajozást.
2023. okt. 25. 07:41
 13/40 anonim ***** válasza:
35%

11 - Nem mindenki képes egy lakást vásárolni 30 éves koráig. Akit nem nyomnak a szülei az többnyire otthon vagy albérletben lakik. Nekem több férfi ismerősöm van aki otthon lakik ilyen korban, mint aki nem. Egyedül felesleges albérletbe menni, az a pénz mehet a lakáshitel önrészébe vagy megtakarításnak. Lakáshitelt vagy bármilyen hitelt a jelenlegi helyzetben öngyilkosság felvenni. 15 millióra fizethetsz vissza 30 milliót, nagyon jó deal.

Nem tudom hány éves vagy, de bocs, ha te ezt early 30-as korodra érted el, akkor biztosan nem egyedül, hanem toltak téged is. Más pénzére meg igényeket építeni elég nagy butaság.

Ha neked minimum a 800-900 ezres nettó, saját lakás és egy relatív új és drága autó megléte egy 25-33 éves embertől és nem is nézed azt hogy az adott illető milyen körülményekből jött, hova tart és hogy milyen ember valójában, akkor egy jó ideig egyedül is fogsz maradni. :D

Volt ilyen barátnőm is, aki hasonlóan ilyen elvárásokra építi az ismerkedéseit, évek óta egyedül rohad és full depressziós. A legrosszabb hogy nem is tudja mi a baj. Anyu alátolta a lakást, egy autót meg sok kp-t, van egy helye ahol keres 600at azt azt hiszi hogy ő a valaki. Ilyen nőkre senkinek nincs igénye.

2023. okt. 25. 09:04
 14/40 anonim ***** válasza:
65%

13

Semmit nem toltak alám! Baromi szegény csaladbol jövök. A szüleimnek autója sem volt. (Es igen, szerinem emiatt.is van a seggemhez nőve, buszoztam, gyalogoltam eleget!!! A diplomat munka mellett szereztem, okádék munkával. (Kocsma, pultozás) Az önerőt kulfoldi melóval szereztem, és már a diplomaosztómra is bőröndel mentem. (Nem, nem terpesztettem, logisztikuskéntdolgoztamegy fuvarozócégnélNémetországban.) Ez nálam összetett szó, mert hinsoviniszta fajtád, általában úgy csinál, mintha nőknek, ott kint, más munka nem is lenne

29 éves vagyok egyebként. Szóval már nem fiatal! És még egyszer! Nem sok mindent értem el, de aki még ennyire sem képes, azzal tényleg kit kezdjek? Depressziós? Hát sajnálom, én meg depressziosabb lennék egy olyan toketlen férfi mellett, aki 30 eves korára, meg annyit sem ert el, hogy kulon koltozzon a szuleitol...

2023. okt. 25. 09:50
 15/40 anonim ***** válasza:
91%

Nem, egy cosmó átlagos férfi ismerkedik sikerrel online.

Ugyanakkor azt bátran ki lehe mondani, hogy az élőben való ismerkedés jobb, mint online. Mindigis az volt, ez nem vita tárgya.

2023. okt. 25. 10:36
 16/40 anonim ***** válasza:
27%

"Nem tudom hány éves vagy, de bocs, ha te ezt early 30-as korodra érted el, akkor biztosan nem egyedül, hanem toltak téged is. Más pénzére meg igényeket építeni elég nagy butaság."

És ha tolták volna, akkor mi van? Mintha főbenjáró bűn lenne, ha a szülőknek van lehetőségük támogatni a saját gyereküket, baszki...

Én nem kaptam házat vagy autót, de minden egyébben támogattak az egyetemtől kezdve a külön költözésen át a sportig. És akkor mi van? Még az állatok is gondját viselik a kölykeiknek, nehogymár ezen problémázzunk.

Ja és persze emellett tanultam, dolgoztam, fejlesztettem magam és 22 éves koromra aktív segítség nélkül fenn tudtam tartani magam - nem is alacsony színvonalon. Most pedig én támogatom egyes családtagjaimat. Bocs, ha ezek után nem kellett olyasvalaki, akit 18 évesen szélnek eresztettek a szülei, hogy akkor boldogulj... Olyan sem kellett volna, akit nem tanítottak meg, hogy ásításkor takard el a szád és ürítés után mosd meg a feneked. Értem, hogy nem az ő hibája, de ha valaki normál körülmények közt szocializálódott, akkor ugyanezt elvárhatja a párjától is, nem?

(Hozzáteszem, és nem verném magam a földhöz, ha az angol királyi család leszármazottja nem egy budapesti külvárosban felnőtt random csajt akar magának. Na ugyanígy ne legyenek besértődve a tróger családok gyermekei, ha nem kellenek nekünk.)

2023. okt. 25. 11:21
 17/40 anonim ***** válasza:
30%

14 -Jajaja, egyetem közben kocsmai munka és egy időben Németországban logisztikus voltál. Ahhoz képest hogy te mennyire pro vagy, helyesen írni nem tudsz. (bőröndel)

Én meg data scientist voltam és java senior developer egyetem alatt és már mikor kijöttem akkor egy Porschém volt meg egy 150m2es lakásom.

16 - A mondatot nem sikerült értelmezned, így az egész érvelésed bukó. Olvasd el a második mondatot abból amit kimásoltál.

2023. okt. 25. 13:09
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Én már jó ideje úgy érzem, hogy a netes társkeresés sikere kb. a lottózással ér fel, pláne 30 felett.

És nem elsősorban a fentebb taglalt anyagi elvárások miatt (nekem ilyen téren szerencsére nincs problémám), hanem azért, mert egyszerűen nincsenek fent normális nők (kivételek természetesen vannak, csak kevesen), többségében tényleg csak a "maradék" lézeng ott: zsírbálnák, igénytelen prolik, gyerekesek, ránézésre is mentális gondokkal küzdők vagy csúnyácskák. Kíváncsiságból megnéztem a férfi felhozatalt, ott szerintem nagyjából kijön a normál eloszlás a profilok tekintetében, míg nőknél erősen balra tolt a görbe...

Budapesten is hasonlóak az arányok, csak ott a nagyobb merítés miatt több száz szép, normális, igényes nő is fent van. Csak rájuk meg több ezer hapsi jut (vagyis az is lehet, hogy a profilodig el sem jutnak), de legalább remény van... Ezzel szemben "vidéken" (értsd alatta a 200ezrest Debrecent +50ezres agglóját), van 20-30 értelmezhető női profil, ha azokkal nem jön össze, akkor kész is. Én bő 10 hónapja már annak is örülök, ha valakit egyáltalán jobbra tudok húzni.

Természetesen offline is zajlik az expedíció: "ismerősök ismerősei" szinten 4 db, normális nő lett szingli 1 év alatt, közülük 2 már azelőtt, 1 hónapon belül "elkelt", hogy egyáltalán tudomást szereztem róluk, a másik 2-nél is minimum 10-15 hapsi húzott sorszámot csak az ő ismerősi körükből, ezért nem csodálom, hogy az online térig el sem jutnak...

35F

2023. okt. 25. 23:05
 19/40 anonim ***** válasza:
71%

Próbálkozok néha, de újra és újra elveszik a kedvemet az unalomból néha válaszolgató, kérdezni nem tudó, egy idő után ghostingoló idióták.. Annyi időpocsékolásom volt már ilyenekből, hogy iszonyat. Az itteni válaszok is csak elveszik a kedvemet, itt nem egy nőstény írja hogy neki milyen igényei, elvárásai vannak, mintha ez kellene a lényege legyen egy kapcsolatnak, hogy ki mit ért el. Szerintük mondjuk tényleg ez, sajnos az evolúció ezt kódolta beléjük. Az állatvilágban is mindig a jobb, szebb, erősebb tudta legsikeresebben tovább örökíteni a génjeit, az ember pedig nem több az állattól, sajnos ez az igazság, csak egy kicsit okosabb lett.

"És ha tolták volna, akkor mi van? Mintha főbenjáró bűn lenne, ha a szülőknek van lehetőségük támogatni a saját gyereküket, baszki..."

Hol írta hogy baj? Tudsz szöveget értelmezni egyáltalán? Csak arra világított rá, hogy qvára nincs mindenki abban a szerencsés helyzetben, hogy támogatva van szülők által, ennélfogva nem korrekt elvárás hogy mindenkinek 30 éves korára saját lakás, autós stb.. legyen. A baj inkább az ilyesmi elvárásokkal van, hogy az anyagiasságot helyezitek előtérbe egy párkapcsolatnál, aminek a lényege a szerelem és a szeretet volna, és nem az hogy ki milyen gyorsan hova jutott.. Nekem sose kéne ilyen nő. Inkább döglök meg egyedül, mint egy olyannal éljek akinek ez a legfontosabb és ez alapján válogat!

2023. okt. 26. 03:03
 20/40 anonim ***** válasza:
74%

19 - Igen, én csak azt írtam hogy ne építsünk elvárásokat arra amit adtak nekünk.

Volt barátnőm is ilyen volt, kapott lakást, autót meg még mindig kap folyamatosan kp-t (pár havonta többszázezret), annak ellenére hogy dolgozik. Ő is ezekre építi az elvárásait, azt ha egyedül kellett volna ezt megteremtenie, akkor még mindig otthon élne.

Irreleváns egyes nők értékrendszere.

Pl. nekem egy 10+ éves Octaviam van, a nettó keresetem havonta 570e forint. Nem veszek újabb autót, mert ha befejezem az egyetemet akkor valószínű lesz céges és amúgy is lakásra gyűjtök. Kedves volt barátnőm (akiről az előző mondatokban írtam) állandóan izomból b*szta be az ajtót, ami már zavart mert csak az én autóm. Megkértem h ezt ne csinálja, erre az volt a válasz hogy ez egy tizenéves szar, mit féltem? Persze, neki anyuci alárakta, nem kellett érte dolgoznia.

A másik egyed keresett nettó 280-at, azt 4x akart menni nyaralni, de egy fillér megtakarítása nem volt és még a telefonokat is csak részletre tudta elhozni. Amikor mondtam neki hogy nekem egyetem van, meg amúgyse fogok fizetni 3-4 nyaralást, akkor még ő volt megsértődve.

Lehet csak én találkozok ilyen szelepesekkel, de sajnos jó pár ismerősöm helyzete se jobb semmivel és ez a gyakori kérdések nevű oldal is ezt tükrözi. Mondjuk lemerem fogadni hogy a nagyja troll vagy kamuzik.

2023. okt. 26. 06:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!