Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet mondani hogy az átlagos férfiaknak vagyis a férfiak többségének megszűnt az internetes ismerkedés lehetősége és ha társat akarnak, akkor kénytelenek lesznek élőben ismerkedni és kimenni az utcára?

Figyelt kérdés

Jóformán internetes oldalakon már teljesen felesleges átlagos férfinak felmenni mert abszolút nem írtak már vissza, Tinder nekünk teljesen halott már....

A nőknek lényegében elegük lett az internetes ismerkedésből

2023. okt. 24. 22:42
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem tudom milyen beszerző keres 850e nettót, de ott akarok dolgozni én is. Meg a beszerzőknek nem szokott járni cégesautó, nem egy vezetői pozíció (vezetőkön kívül olyan embereknek van céges autója akiknek a munkája igényli, pl üzletkötő, szervizesek etc.). A beszerzés vezető, na az egy más pozi, ott eltudok képzelni ilyen paramétereket, de egy közönséges beszerző pozíciónál nem. Lehet itt jönni a nyelvtudással, diplomával, de egy beszerzőnek a mai világban a nyelvtudás standard kell hogy legyen és a legtöbb beszerző pozícióhoz diploma nem kell. Mi leadunk egy igényt az üzem részéről, a beszerző meg kiküldi a megrendelést ha átment a vezetőségen és minden egyes kompetens vezető jóváhagyta (ált. SAP-ban működik a folyamat). Szóval azért ilyen kamukat nem kell itt elsütni, mert lehet pár madár benyeli, de aki egy cég/telephely vezetőségében dolgozik (pl.: én), az tudja hogy mi egy beszerző dolga... :D
2023. okt. 26. 07:07
 22/40 anonim ***** válasza:
83%

21

Hol írtam olyat, hogy céges autóm van???

Most mondanam, hogy van felvétel, gyere, de ha megírnám a helyet, elég könnyen beazonositható lennék a lenti infok alapján!

Ehhez a bérhez 3-4 nyelven kell beszélni. (Az angol ugye alap, tehát azon felül minimum 2, mert eleg sok europai üzletagra szolgaltatunk, köztük franciáknak is. Ha ilyen helyen dolgozol, akkor tudod, hogy a franciaknak erősen derogál az angol! Diploma sem kell. Szóval, ha tudsz franciául es/vagy olaszul szivesen latnak! Eleg erős social skillek is kellenek, mert sokat telefonálsz, és nem, nem csak PO.kat kell kiadni. +Nem árt némi műszaki affinitás is. (5 ev után keresek ennyit, nem manager vagyok, csak team leader "féle" (ellatok vezetői feladatokat, csak isten őrizzen, hogy nekem kelljen bárkinek utasitást, ertékelest meg hasonló baromsagokat adni) A keresetbe egyebkent beleszamoltam a 13.havi fizetest, az éves bonuszt,(ami inkább inkább egy 14.havi) a pulykapenzt, es a szépkartyát. A pulykapenzen kivül minden kollektiv szerződesben van rögzitve, tehat nem fogjak elvenni!

2023. okt. 26. 08:06
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Ki lehet mindkettő nemnek nagyon sok esetben. Ugyanis a férfiak egy része csak szex miatt járnak fel társkeresőkre míg a nők egy csoportja (tőlük) gazdag(abb) férfiakat keresnek.

Kevesebb a földtől nem elrugaszkodó egyén és aki szerelmet, társat keres. Viszont ez a jelenség offline is sajnos érvényes, úgyhogy mindkettő nemnek baromi nehéz ismerkedni, párkapcsolatot kialakítania.

2023. okt. 26. 10:11
 24/40 anonim ***** válasza:
49%
22 - Írd meg privátban, most már érdekel. Lehet a munkatársad leszek és felszedlek, majd jön a házasság, család meg ilyenek. <3
2023. okt. 26. 12:33
 25/40 anonim ***** válasza:

24

Kollégával nem kezdenék soha! 🙃 és épp randizom valakivel!

Szoval duplán nem!

2023. okt. 26. 13:00
 26/40 anonim ***** válasza:
23%

Jól keres a csávó?

Milyen autója van?

Van lakása?

Mekkora a vagyonának összértéke? (minden nagyobb ingóság értéke summázva)

Hitele van?

Ezeket a kérdéseket ki ne hagyd az ismerkedés során. :)

2023. okt. 26. 13:02
 27/40 anonim ***** válasza:
11%

Nem kamuzik a csaj, ismerem a fajtáját. Nagyon sok ilyen nő van. Ezeknek a legfontosabb, hogy meg legyen a karrier, meg hogy a pasijuknak is meg legyen, meg hogy el tudjanak menni évente többször drága helyekre nyaralni, hogy aztán villoghassanak az ismerősöknek a képekkel, hogy nekik milyen jó életük van, hogy nekik erre is telik. Hajtják a pénzt és a sikert, mivel ez a legfontosabb a számukra, közben meg elfelejtenek mellette élni..

2023. okt. 26. 13:59
 28/40 anonim ***** válasza:
0%
27 - Nekem se kell bemutatni, exem ilyen volt. Mindene a pénz és a karrier mert szerinte a pénz=boldogság. Sose volt normális kapcsolata, mert egy férfit is az határozza meg számára hogy mennyit keres. Pl elment pszichológushoz az ismerkedési problémái miatt, az meg azt tanácsolta neki h legalább 5-6 évvel idősebb csávókkal próbálkozzon, mert azok nagyobb része van egy egzisztenciális szinten vele mint a korabeliek. Máig egyedül van és szerintem lesz is. Sajnos az egész családja aköré az elv köré nevelte hogy a pénz minden (pedig full átlagos anyagi helyzetük van)és így ez a berögződés nem fog soha megváltozni.
2023. okt. 26. 14:24
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Kedves, hogy így ügyelsz rám! 😍Nyugi, nem hagytam ki 😊

Jól keres a csávó? - Nem. Annyit keres, mint én.

Milyen autója van? - Szürke.

Van lakása? Van.

Mekkora a vagyonának összértéke? (minden nagyobb ingóság értéke summázva) - Fogalmam sincs, nem érdekel, amig tisztességesen dolgozik, és kb annyit keres mint én!

Hitele van? Mint mindenkinek, akinek nem volt szülői segitsege a lakásvasárlashoz, igen, van.

2023. okt. 26. 14:30
 30/40 anonim ***** válasza:
49%
Pont annyit keres mint te?
2023. okt. 26. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!