Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet mondani hogy az átlagos férfiaknak vagyis a férfiak többségének megszűnt az internetes ismerkedés lehetősége és ha társat akarnak, akkor kénytelenek lesznek élőben ismerkedni és kimenni az utcára?
Jóformán internetes oldalakon már teljesen felesleges átlagos férfinak felmenni mert abszolút nem írtak már vissza, Tinder nekünk teljesen halott már....
A nőknek lényegében elegük lett az internetes ismerkedésből
Az átlagos férfi szerintem:
- 30 felett nem a szüleivel él
- Van normális munkája, normális keresettel
- Van jogsitványa autója
- Lehet vele kommunikálni.
További elvárások:
NEM NŐS
NEM BARÁTNŐS
NINCS GYEREKE!!!!
akar gyereket.
Nem biszex
Na ilyen férfi nem nagyon van társkeresőm
Ki lehet mondani
Manapság csak a chadek illetve a pancserek ismerkednek/ismerkednének online
A többiek leginkább munkahelyen ismerkednek, legalábbis én is ezt látom már a leggyakoribbnak
3 - Te mit tudsz adni? :D Tippelek, egy 300ezres nettót, egy albérletet és a passenger princess szerepet. A csávónak meg legyen jó keresete, saját lakása meg egy autója amivel meglehet jelenni.
Volt nekem ilyen kaliberű barátnőm, nettó 280-at keresett és 4x akart menni üdülni egy évben, hamar kuka lett. Szerencsére nem tollas a hátam hogy lehúzzon valami szerencsétlen, aki b*szott normális dolgot tanulni és csinált egy mekis diplomát ami után csodálkozik h nem jól keres. Jelenleg ebből a fajta nőből van a több és nem abból aki ugyanannyit tud adni egy kapcsolatban, mert elvileg egyenlőség van, nem? :D
7
Van lakásom
Van autóm
Az altalad emlitett netto összeg 2.5xöset keresem!
Évente 4-5x szoktam erre arra menni, merth. a szepkartya évi 600 ezer körül mozog.. +1 kulfoldi nyaralás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!