Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen másfél hét, nettó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen másfél hét, nettó 6-8 órányi beszélgetés után ez normális?

Figyelt kérdés

Másfél hétnyi kifejezetten jó hangulatú, flörtölős beszélgetés, aminek a során vagy 5x hívtam nyíltan, vagy burkoltabban randira a nőt, ezzel a beszélgetésrészlettel zárult:

Én: "Főztél valami finomat ebédre?"

Nő: "Nem, nagyon ritkán főzök"

Én: "Pedig a férfiak szívéhez a hasukon keresztül vezet az út"

Nő: "Én szinte soha nem főzök, szüleimmel lakom, nekem nem kell főzöm és amúgy is utálok főzni"

Én: "Pedig tök szórakoztató dolog együtt főzőcskézni"

...és ezután írhattam akármit, nem válaszolt, majd 2 nap után törölt/tiltott...

A fenti beszélgetés nem szó szerinti idézet, hiányoznak a szmájlik is, de nagyjából így ment le, tartalmilag ez volt a lényeg.

Még egyszer hangsúlyozom, ez másfél hét aktív, jó hangulatú üzengetés után!

Férfiaktól kérdem: Ez jellemző online ismerkedésnél?

Nőktől kérdem: Valóban egy tahó alak vagyok, akit messzire el kell kerülni? Idáig jutottunk? Megérdemlem a sorsom?

2023. okt. 22. 14:40
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
81%

Es akkor majd jon a kovetkezo kerdes: "A rendes, normalis sracok miert nem kellenek a noknek bruhuhu??"

Kerdezo, ne is remenykedj normalis kapcsolatban ilyen gondolkodassal. Bekepzelt nogyulolo vagy, ez a kommentjeidbol tisztan lejon, a bemasolt chates "incselkedesbol" (wtf) is, ha egy no talakozott mar a magadfajtaval.

Hagyd a tarskeresozest a fenebe. (Kimelj meg minket magadtol.)

2023. okt. 23. 10:41
 32/40 A kérdező kommentje:
"szakítóok lenne" uramjézuskrisztus! Ezek a nők! Az az igazság, hogy teljesen eltorzult, szinte beteg gondolkodású emberek vagytok. Én elképzelni nem tudom, hogy nektek hogy lehet bármilyen párkapcsolatotok, sőt bármilyen emberi kapcsolatotok férfiakkal. A legkisebb red flag és "szakítóok"! Hát akkor kérlek folytassátok a piros tojások szedegetését és majd adjátok be a válópert ha 10 év után a férjetek száján kicsúszik, valami, ami sérti az önérzeteteket. Sajnálom azt a férfit, de igazából az összes embert, aki a környezetetekben van.
2023. okt. 23. 10:49
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

Egy modern nő nem főz, pont!

Az az elnyomó patriarchátus megnyilvánulása.

Inkább az anyjával lakik aki főz rá.

2023. okt. 23. 11:00
 34/40 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, szerintem ezt engedd el. Fogadd el, hogy a nők és a modern társkeresés ilyen. Ne rugózz a főzés meg a red flag témán. Hidd el, nem annyira retardáltak a nők, hogy amennyiben szimpi vagy, emiatt faképnél hagynak. Ennél egyszerűbbek :D Jött más. Ezért kell randi nélkül max 2-3 napot tölteni beszélgetéssel, mert többet nem ér egy idegen ember, csak rabolja az idődet, és ugyanezt végig fogod csinálni mással is. Persze ez nem opció, ha nincs nagyon matched.

Ja, és ne hagyd hergelni magad, mert csak ráteszel mások tévképzeteire. Szerintem elég eltorzult a társadalom, ha egy ilyen beszélgetés alapján erőszakosnak tűnsz.. wtf. Ha te csinálnád ezt egy nővel, hogy ilyen piti szar miatt ghostingolod, akkor meg az lenne a baj

2023. okt. 23. 11:23
 35/40 anonim ***** válasza:
15%
#34 Lepontoztalak te aljas szexista alak!
2023. okt. 23. 11:56
 36/40 anonim ***** válasza:
13%

#17: "Milyen ember az, akivel nem lehet poénkodni sem, aki egy kis apró szándékos vérszívást sem tud kezelni?"

Keresztény, akinek alapszabály, hogy "szeresd felebarátodat", meg hogy "úgy cselekedjél másokkal, ahogyan szeretnéd, hogy veled cselekedjenek". Ezért neki egy szelíd, keresztény fiú való, nem te.

2023. okt. 23. 17:57
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem az volt, ne próbáld annak beállítani. És nem, ez nem kis redflag. Az elnyomós manipulátor az erőszakosság mellett van a redflageknél. Millió dolog nem érdekel, rendetlen, csak néha mos hajat meg hagyja hosszabbra a lábkörmét, vagy elnézem hogy túl hiú és manikűröshöz jár, elnézem, hogy van esetleg szakadt cucca, elnézem, hogy bizonyos házimunkákat nem akar csinálni(de azért nem mindet!), elnézem, ha nem tipikus férfi, elnézek egy rakás dolgot külsőre testalkatra meg ilyesmi, mert nem érdekel nagyon, elnézem, hogy hülye hobbija van, amivel időt tölt és ez időt vesz el tőlem, elnézek bármilyen háziállatot, nem érdekel, ha nem diplomás, de igenis érdekel, ha elvárna valamit és még nem is ismer személyesen, már erőltetné a dolgot, "nem veszi a jeleket", nem tudja fékezni magát, nem érzi mi vicces és mi nem, mikor lép át a határon vagy venne rá olyanra számomra kellemetlen módon, amit nem akarok. Ezek rohadtul NAGY redflagek.

Tökmindegy minek hívod, lelépnek tőled, mert látszik, hogy nem vagy normális(számukra). De mondom, fogsz találni ilyen nőt, jobbos oldalakon, rendezvényeken tessék nézelődni, ott vannak az ilyen elnyomható, hagyományos szerepet kedvelő, iránymutatásra vágyó nők.

Egyébként mondd már meg, ha szerinted a másikra erőltetés és olyanok elvárása, forszírozása nem nagy dolog, akkor mi az? Meg kellene várnia, amíg odáig jut a dolog, hogy játékból csapsz rá kicsit, vagy megmondod mire költse a saját pénzét(mint itt a pasi a másik kérdésben a közös kasszás jogsival?) Esetleg elkezdj beszólogatni a külsejére?

Ismerkedési fázisban nincs annál nagyobb ellenszenvet keltő dolog, mint amit te csináltál.. najó, túloztam, van, de azért a tiéd is dobogós, meg onnantól, hogy átlépted a határt nem számít. Legközelebb ne csetelj, hanem beszél velük normálisan hanghívással, ott gyorsabban kijön az ember személyisége.

2023. okt. 23. 18:51
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

"vagy elnézem hogy túl hiú és manikűröshöz jár,"

Normális (értsd: nem homofób) embereknél ez inkább pozitívum.

2023. okt. 23. 18:56
 39/40 A kérdező kommentje:

Van benne némi igazság, amit írtok. 🤔

Rúgtam már szájba nőt, meg többszörös visszaeső bántalmazó vagyok. 3x ítéltek el családon belüli erőszakért, az első kettőt felfüggesztettel és pénzbírsággal, valamint távoltartással megúsztam, de a harmadik körben leültettek 2 és fél évre, mert az exem egy életre megnyomorodott a fél lábára és 80 százalékos látásromlást szenvedett, mert hipót locsoltam az arcába, amiért nem mosott fel. 2 hónapja szabadultam, csak kíváncsi voltam mennyit romlott a világ azalatt, amíg bent voltam. Hát sokat.

2023. okt. 23. 20:16
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
#39: oké, a Sas kabaré is megvolt. Van még valami a tarsolyodban, kérdező?
2023. okt. 23. 20:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!