Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen olyan programokat tudtokk, ahol viszonylag vegyesen vannak jelen, ezek kivételével?
Sport és táncórák, illetve party klubbok. A főzési, kézműves kurzusok inkább nőket vonzanak, ugye férfiaknak ott a fegyverek, horgászat és társai, ezek általában a másik felet abszolút nem érdeklik.
Voltál már olyan tevékenységi programon, ami mindkét nemnek vonzó lehet? Mi volt az?
Ha kiderül hogy nő vagy mindjárt itt is kapsz üzeneteket.
Én urbexelni szoktam amúgy de az rohadtul nem ismerkedős tevékenység. Menj el bulizni ott majd lesz pasi dögivel.
Barátnőim szoktak járni Haver vagy eseményekre. Ott vannak vegyesen nők és férfiak is. A sportot ugyan említetted, de csoportos órákon meg az edzőtermen kívül is lehet mondjuk sportosabb eseményekre járni. Közös túrázás, bicajozás, stb. Vannak ilyen csoportok FB-n is. Vagy ha van valami "fiúsabb" dolog, ami érdekel, akkor elmehetsz egy kurzusra, ott biztosan lesznek férfiak.
De én korábban ugyanígy voltam és azt tapasztaltam, hogy ha görcsösen azért akarok ilyen helyekre járni, hogy valakit hátha megismerek, akkor biza nem ismerek meg senkit. Most meg pl lett autóm és autós csoportokban szoktam feltenni néha kérdést, ott volt már arra példa, hogy valaki szeretett volna beszélgetést kezdeményezni, de már nem vagyok szingli. Szóval ez ilyen, sosem tudhatod, minek kapcsán találkozol majd valakivel. 🤷♀️
Csoportos túrák.
A nehézségi fokától függhet a korcsoport spektruma ill. hogy a nemek aránya elbillen e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!