Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarnak a férfiak jobban párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Valahogy úgy érzem hogy a férfiak sokkal jobban akarnak párkapcsolatot, valahogy sokkal jobban panaszkodnak, hogy nincsen barátnőjük, sokkall aktívabbak ismerkedős helyeken, sokkal jobban depressziósok ha nincsen barátnőjük.
Sok nő van körülöttem munkahelyen az életben is és úgy látom hogy nőknél is viszonylag sok a szingli, de teljesen el vannak ha nincs férfi, teljesen boldogan el tudnak lenni, nem ragaszkodnak mindenáron a kapcsolathoz...
2023. okt. 22. 13:21
21/23 anonim válasza:
Nem látom, hogy hol személyeskedtem. De továbbra se azt mondom, hogy nincs ilyen férfi, viszont azt kétlem, hogy a többség ilyen lenne. Mármint na. A többségre azt mondani, hogy rabszolgaként kezeli a párját kicsit erős.
22/23 anonim válasza:
Szándékosan 3 csoportba "osztottam" a férfiakat, erre te többséget írsz, mellesleg észrevehető valójában, hogy te nem kezeled a két nemet egyenlően nincs több hozzáfűznivalóm ezek után. Nyugodtan legyenek a kommentárjaim ostobaságok és férfigyűlölet vezéreljen ha neked így komfortosabb. IDC!
23/23 anonim válasza:
22
A normálisakat osztottad be az "előfordul, de kevés van" számossághoz, látszólag alap nélkül (az nem alap, hogy te így gondolod, statisztikákból kell kiindulni). Azt meg végképp nem értem, hogy miért meglepő, hogy kritizálom a rabszolgás hasonlatodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!