Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nők, férfiak 40 felett mit akarnak már..." gondolkodásmód miért terjedt el és kik gondolják ezt?
Elsősorban párkapcsolat, szerelemmel kapcsolatban van ez a gondolkodásmód, hogy ezek a vén asszott, gusztustalan figurák ugyan mit akarnak még, tűnjenek már el és ne rondítsák a világot.
Ennek lehet hogy az instagram idealizált agyonfilterezett virtuális valósága az egyik lehetséges oka?
És kik azok akik így gondolkodnak? A saját korosztályuk egyes tagjai vagy idősebbek vagy fiatalabbak?
Én ezt leginkább ezen az oldalon olvasom csak.
Ismerőseim közt fiatal idősebb soha nem gondolkodtak ilyen ostobán.
Nem kell 40-nek lenned.
Itt már ha 30 felett vagy és egyedül akkor eláshatod magad.
A való életben én sem hallottam ilyen hülyeséget senkitől, csak itt olvasom.
Tavaly 45 évesen mentem férjhez. Nemhogy nem ástam el magam.
Nem tudom, de mindig az jut eszembe, hogy aki fiatal létére gondolkodik így, az nem veszi észre, hogy ezzel annak készíti elő a terepet, hogy mire ő ennyi idős lesz, őt is szarbavegyék, rusnyázzák és temessék?
Onnantól, hogy megszülettünk, két opció lehetséges: tragikusan meghalsz fiatalon vagy bizony kurvára meg fogsz öregedni.
Érdemes lenne az ilyen gondolatok és közfelfogás formálásakor befektetésként tekinteni arra, amit közvetítünk, mert bizony a mi pofánkba is fog ömleni ez a sok mocsok, amit másokra fosunk.
26n
Azert terjedt el, mert ennyi idosen az ismerkedes kb. a szarban turkalassal egyenerteku, mindket nem reszerol. A Fulop-szigeteken ennyi idosen mar nagyszulok az emberek....
38F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!