Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit akarnak a férfiak jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarnak a férfiak jobban párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Valahogy úgy érzem hogy a férfiak sokkal jobban akarnak párkapcsolatot, valahogy sokkal jobban panaszkodnak, hogy nincsen barátnőjük, sokkall aktívabbak ismerkedős helyeken, sokkal jobban depressziósok ha nincsen barátnőjük.

Sok nő van körülöttem munkahelyen az életben is és úgy látom hogy nőknél is viszonylag sok a szingli, de teljesen el vannak ha nincs férfi, teljesen boldogan el tudnak lenni, nem ragaszkodnak mindenáron a kapcsolathoz...

2023. okt. 22. 13:21
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10. Egyáltalán nincsen több pasi, nagyon minimális valóban van, Viszont több a homoszexuális férfiak száma kutatások bizonyítják, így a nemek aránya kb. kiegyenlítődik
2023. okt. 22. 14:34
 12/23 anonim ***** válasza:
10#: Miért írok hülyeségeket?
2023. okt. 22. 14:35
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

12.

Nem hülyeségeket, csak egy picit túltolt általánosítás-parádét. Aminek pszichológiája érthető, de ettől még nem lesz jobb...

2023. okt. 22. 14:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

#13: Oké, elfogadom, de direkt oda tettem a végére, hogy nem az összes férfira értendő. Nincsenek lusta férfiak, nincsenek olyanok, akik nem tudnak főzni, de elvárják a kényelmet és mást is? De, igen vannak. Akkor miért baromság?

(Amúgy nőkre is lehet ugyanazt írni ha se nem takarít, se nem főz/nem is tud, mert olyasmi is előfordul. Ritkábban, de jelen van. Viszont a kérdés nem róluk szólt.)

2023. okt. 22. 14:41
 15/23 anonim ***** válasza:

14

Nekem ez a rabszolga dolog szúrja a szemem. Jobn esetben nincs semmire kényszerítve a nő, tud beszélni, meg tudja mondani a pasinak, hogy száljon be, stb., ott is tudja hagyni, ha az nem változik. A rosszabik esetben, ha tényleg rabszolgaként van kezekve, meg a rendőrség viszi el a pasit.

Ezen túl egy rakat szingli pasi él egyedül, rájuk ki mos, meg főz?

2023. okt. 22. 14:46
 16/23 anonim ***** válasza:
91%

#15: Tudod mennyi nő még szólni se mer, sőt fogalma sincs róla, hogy bántalmazva van? Vagy hiába szól, hogy ideje 50-50% kapcsolatban élni nem változik semmi és ő ahelyett hogy kitenné inkább tűr főleg gyermekek mellett? Igen, le kéne lépni csak az nem olyan könnyű pénz, támasz nélkül, mint szülők, barátok ha nincsenek. A nárcisztikus férfiakról meg inkább ne is beszéljünk bőven, akik manipulálják a nőket, hogy túlérzékenyek, úgyse érnek semmit nélküle és évekig olyan toxikus/beteges kapcsolatban tengődnek. Igenis létezik "rabszolgaság" a mai világban is sajnos.

Minap volt itt a kérdés egy lánytól, aki még sminkkészletet se vehetett magának/az anyukájának, de a férfi a szüleinek Tv-t ajándékozott. Ne tegyünk már úgy mintha nem léteznének szomorú életsorsok.

Az is igaz hogy jó pár férfi - nem az összes a világon - szexre hajt, vagy mégse, de előbb utóbb az történik hogy a nő vállain vannak a terhek sokkal jobban, vagy teljesen és nemcsak azért, mert lusta, vagy fáradt a férfi hanem azért, mert otthon megszokta és a nő elköveti azt a hibát, hogy meg akar felelni. Csak ezen az oldalon kismillió kérdés arról szól hogy mit tegyen a nő ha a férfi nem segít, vagy másról nem szól a kapcsolat mint a szex, bár az elején nem úgy adta elő. Az életben is sok példa van rá.

(Nőneműekben is előfordulnak nárcik, vagy verekedésre képesek csak talán nem mernek a férfiak beszélni róla, de a bántalmazás/erőszak/gyilkosság a férfiak körében gyakrabban jelen van.)

A férfiak egy része kapcsolatban gondolkodik és normális, értékes ez tény, de az is, hogy kevesebb van belőlük. Ez mióta hülyeség?

2023. okt. 22. 15:02
 17/23 anonim ***** válasza:
22%

16

Azért, mert ez szimplán férfigyűlölő hozzá állás. Azt mondod, hogy több az ilyen férfi, mint a normális. Én ezt szimplán nem tudom elhinni, főleg anélkül, hogy alátámasztanád valamivel, ami nem az, hogy mert te úgy látod.

"Tudod mennyi nő még szólni se mer, sőt fogalma sincs róla, hogy bántalmazva van? "

Ezzel az erővel bármire rámondhatjuk, hogy bántalmazás, és akkor a kapcsolatok 100%-a arról szól, hogy a felek bántalmazzák egymást.

2023. okt. 22. 15:46
 18/23 anonim ***** válasza:
81%

17, sokszor látok tényleges férfigyűlölő kommenteket, de szerintem itt most tévedsz, ebben most semmi olyat nem volt Sőt, ritka értelmes és korrekt női kommentnek látom a 16-ost. Direkt kizárja az általánosítást is, ráadásul rámutat arra is hogy sokszor ezek női oldalon is megvannak problémák.

Ha őszintén és elfogulatlanúl végiggondolod, szerintem te is beláthatod hogy több az érzelmileg primitívebb, szexközpontú férfi. Itt az oldalon is láthatod akár, vagy facebook kommentekben. Lehet a te ismerettségi köröd nem ilyen, de az egy szűkebb példa lenne. És tényleg sok mindenre rámondható a bántalmazás 1-1 kapcsolatban, de ezt akkor fogod tudni jobban meglátni ha elkezdesz bővebben olvasni a témáról. Én is azt hittem sokáig hogy bizonyos dolgok csak túlérzékenységek, aztán elkezdtem mélyebbre ásni pszichológia és társas viselkedés témákban. Eléggé ki tudja tágítani a látásmódot. Nálam legalább is működött.

2023. okt. 22. 16:00
 19/23 anonim ***** válasza:
49%

18

Nem a túlérzékenységre gondolok, de azt írta, hogy nem is tud róla hogy bántalmazzák. Ami abban az esetben lehet, ha a pasi eléggé manipulatív, pl. nárcisztikus, de ezek a klinikai esetek nem gyakoriak.

A GYK meg a facebook kommentszekció amúgy nem hiszem, hogy jó reprezentációja a valóságnak. Itt eleve sok a troll, facebook kommentszekciót meg csak egy bizonyos generáció fölött használják, alatta kb. semennyire.

2023. okt. 22. 16:05
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

#18: Köszönöm, hogy egyetértesz és hogy mellém álltál.

#15: Nem tudom másképp kifejezni magam, lehet én vagyok ostoba szociális készségeket nézve, de nem megy másképp mint azt írni hogy nem az összes férfi/nő egyforma, hogy kivételek mindig lesznek.

Egyébként szomorú hogy férfigyűlöletként veszed fel főleg ha te "normális" férfi vagy, vagy a férjed/párod az.

Most ha a felszín alatt nézelődök az egy ponton (lehetséges) a nők bűne, mert nem figyelnek oda kivel is vannak együtt, vagy nem szakítanak, esetleg a szülők bakija, mert nem "készítették fel" olyan férfiakra, mert pl. az a nő a rossz minta szerint él. De nem akartam belemenni részletesen.

(Ez férfiaknál is egyre sűrűbben fordul elő, hogy a szerelem/vonzalom (/végre valaki akadt) elveszi az eszüket és nem veszik észre időben, hogy amyagias, felszínes, sőt talán lusta nővel vannak együtt.

Egyre inkább a két nem közötti szakadék csökken hiszen egyre több "hibás produkt" születik generációról generációra. Közrejátszik természetesen a média/net, de a legfőbb ludasak az emberek.)

Mindenesetre nem kell egyetérteni, de személyeskedni se kéne...

2023. okt. 22. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!