Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék normálisan flörtölni?
Figyelt kérdés
Próbálok párt találni, és ehhez elég sok mindent meg kellett/kell tanulnom még, és jelenleg úgy érzem a flörtölés az ami miatt sikertelen vagyok (aztán ki tudja, lehet más is van még).
Nem is magával a flörtöléssel van bajom, hanem azzal, hogy hogyan kellene belekezdeni? Vagy hogyan irányítsam afelé a másikat, hogy elkezdjen?
Jól nézek ki, beszédes vagyok, szinte mindenkivel gyorsan tudok témát találni, szóval a beszélgetéssel nincs baj. Viszont flörtölésbe nem tudom átvinni ezeket a beszélgetéseket. Ha ez meglenne akkor onnantól már sima ügy, ha benne vagyunk akkor már feltalálom magam.
Ti hogy szoktátok, mik a tapasztalataitok ezzel?
2023. okt. 21. 16:34
11/11 anonim válasza:
Dícsérd a külsejét, szemezz, ejts el egy pajzán viccet, beszélj izgalmas, magánéleti dolgokról, amire ő is rá tud kapcsolódni, tanulj testbeszédről (mik azok a gesztusok, amiből más úgy gondolja tetszel neki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!