Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a "normálisabb"?

Figyelt kérdés
Az a férfi, aki nyíltan kinyilvánítja a nőnek, hogy szeretne tőle valamit, mondjuk elhívja valahova, és egyértelműen kezdeményez a nőnél, vagy az, aki tesz célzásokat arra, hogy tetszik neki a nő, de nem lép konkrétan, vár valami egyértelmű visszajelzést a nőtől?
2023. szept. 2. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt embere válogatja.

De a legtöbben nem szeretik a töketlen férfiakat, pláne nem az idősebb korosztály.

2023. szept. 2. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Kinek mi. Amennyiben az első nem agresszív tapizós, akkor nekem az jön be, mármint... nem bejön, hanem azt preferálom. Előbb tudom tisztán mondani, hogy nem.

Itt is írnak nekem egy csomóan, és senki nem kérdezi meg, hogy ismerkedem-e, csak vigyori emojival, "hány éves vagy, mi a neved, merre laksz". Nem akarok beképzeltnek tűnni, hogy erre azt írjam, nem ismerkedem. Régen ezt írtam, és "ja, nem is akartam, nem lehet kérdezni sem", blabla. Egyszerűbb lenne, ha megkérdeznék ismerkedem-e, megmondom, nem, és mehet mindenki tovább.

2023. szept. 2. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az első, a másodikkal nem is tudnék mit kezdeni. Sosem kezdeményezek pasiknál, ha akar valamit, lépjen egyértelműen, ilyen célzásokkal nálam nem sokra megy.
2023. szept. 2. 17:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen nekem is az első ami jobban bejön, viszont most a második illik rá valakire, akivel ismerkedek, és már én érzem magam bénának, amiért nem kezdeményezek nála.. az a baj, hogy ezt leszámítva nagyon szimpi, nem akarom elküldeni, de nem jutunk egyről a kettőre..
2023. szept. 2. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha velem flörtölget valaki meg célzásokat tesz, de nem lép, azt úgy veszem, hogy vagy töketlen, vagy van valakije.
2023. szept. 2. 18:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Ugye? Én is ilyesmit gondolok, egyébként szerintem valamelyik fennáll a kettő közül nála.. de végülis ha nincs senkije, csak töketlen, akkor legalább nem egy csajozós típus talán, ami viszont jó..
2023. szept. 2. 18:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja, de az minden téren töketlen lesz. Papucs típus, az ilyeneknek nagyszájú határozott nő kell, aki irányít. Ha te nem vagy ilyen és nem ilyen pasira vágysz, akkor ne erőltesd.
2023. szept. 2. 18:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor majd alakul valahogy, ha nem lép akkor legalább még az elején kiderül, hogy nem passzolunk..
2023. szept. 2. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem az első jön be, mert nem szeretném félreérteni mégegyszer egy "töketlenebb" viselkedését, mert volt rá példa tavaly. 41N
2023. szept. 2. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!