Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok ingyenes társkeresőket írni, ahol normálisabbakkal lehet ismerkedni?
Tinder, Bumble
Egyébként az lenne a logikus, hogy normálisabb emberek, akik komolyan társat keresnek (és nem csak unatkozásból vannak fenn egy ilyen oldalon/appon), ki tudnak fizetni havi pár ezer Ft-ot egy szolgáltatásért.
Ingyenes társkereső, LOL.
Mennyi 1 havi előfizetés? 2-3ezer forint? Komolyan ennyi befektetést sajnálsz arra, hogy megtaláld életed párját?
Vagy ennyire csóringer vagy, akkor meg hogyan akarsz nőt, amikor egy átlagos randin 4-5ször ennyit elkölt egy férfi?
"átlagos randin 4-5ször ennyit elkölt egy férfi"
LOL
"átlagos randin 4-5ször ennyit elkölt egy férfi"
Tudni akarjátok, hogy eddig hány forintot költöttem randikra? Egészen pontosan 0 Ft-ot. (Kávét sem vettem nekik, így van.)
Hány nővel szexeltem 0 Ft-ból? 6-al. 6 szexpartnerem volt. Nem kell kapcsolat, nem vagyok arra való. De megkaptam, amit akartam? Igen.
Veletek van a baj, ha nem tudtok ba**ni? Igen. Én sem vagyok kaszanova. Ti nem csináltok jól valamit.
9
Kizárt, hogy csinos, diplomás, normális Nő hajlandó volt az ágyadba fekudni. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!