Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudnátok ingyenes társkeresőke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok ingyenes társkeresőket írni, ahol normálisabbakkal lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 27. 06:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Nekem csak a badoo jött be, meg nem társkereső, de a GYIK.
2021. júl. 27. 07:35
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Gyakorikerdesek, itt sok kedves fiatal szűz, incel és dagi van
2021. júl. 27. 08:07
 3/11 anonim ***** válasza:
2021. júl. 27. 08:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Tinder, Bumble

Egyébként az lenne a logikus, hogy normálisabb emberek, akik komolyan társat keresnek (és nem csak unatkozásból vannak fenn egy ilyen oldalon/appon), ki tudnak fizetni havi pár ezer Ft-ot egy szolgáltatásért.

2021. júl. 27. 08:54
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Ha még erre is sajnálod a pénzt, hogyan akarsz barátnőt?
2021. júl. 27. 09:01
 6/11 anonim ***** válasza:
25%

Ingyenes társkereső, LOL.

Mennyi 1 havi előfizetés? 2-3ezer forint? Komolyan ennyi befektetést sajnálsz arra, hogy megtaláld életed párját?

Vagy ennyire csóringer vagy, akkor meg hogyan akarsz nőt, amikor egy átlagos randin 4-5ször ennyit elkölt egy férfi?

2021. júl. 27. 10:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"átlagos randin 4-5ször ennyit elkölt egy férfi"

LOL

2021. júl. 27. 10:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A normálisabbja nem szerencsétlenkedik a társkereső oldalakon, mivel nem szorul rá, főleg ha nőből van az illető.
2021. júl. 27. 13:35
 9/11 anonim ***** válasza:
39%

"átlagos randin 4-5ször ennyit elkölt egy férfi"

Tudni akarjátok, hogy eddig hány forintot költöttem randikra? Egészen pontosan 0 Ft-ot. (Kávét sem vettem nekik, így van.)

Hány nővel szexeltem 0 Ft-ból? 6-al. 6 szexpartnerem volt. Nem kell kapcsolat, nem vagyok arra való. De megkaptam, amit akartam? Igen.

Veletek van a baj, ha nem tudtok ba**ni? Igen. Én sem vagyok kaszanova. Ti nem csináltok jól valamit.

2021. júl. 27. 13:50
 10/11 anonim ***** válasza:

9

Kizárt, hogy csinos, diplomás, normális Nő hajlandó volt az ágyadba fekudni. ..

2021. júl. 27. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!