Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerűen nincs kedvem írni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nincs kedvem írni a lányoknak más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Szóval elég régóta egyedül vagyok (saját döntés volt elegem lett a párkapcsolatokból) 2 éve kb.

Aztán csak úgy csináltam egy Tindert mert hát azért mégis kell valaki alapon. Oké néha felmegyek likeolok pár lányt de egyszerűen nem visz rá a lélek hogy írogassak nekik. Mindig arra gondolok hogy azt várja el tőlem hogy én ilyen kis "kreatív" legyek de zéró kedvem van az egészhez,nincs kedvem majomkodni,farkamról küldeni képeket...szóval amit szokás gondolom egy ilyen oldalon.

De a többi oldalon sem vagyok valami aktív,egyszerűen leszarom az egészet. Maximum élőben lehet velem kommunikálni és azt is csak akkor ha én kezdeményezem :D vagy a lány szólít meg erőszakosan (mert amúgy nem vágom ezeket a szexuális jellegű non verbális f..ágokat).

Szóval más mit gondol erről? Mert én nem sok értelmét látom ennek az egész netes cuccnak,aztán lehet mégis van. 29f

2021. jún. 30. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Szoval csak par lanyt like-olgatsz es szarasig vagy match-ekkel? En hasonlo helyzetben megfektetnem az osszeset :D
2021. jún. 30. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem látod értelmét ennek, plusz a lányok se jönnek be annyira, hogy rájuk írj, akkor minek van Tindered?
2021. jún. 30. 20:47
 3/7 A kérdező kommentje:

1 első szerintem te valami féle álom világban élsz ahol veled mindenki lefeküdne :D szerintem magasról szarnának rád a lányok 75 %-a,de te azért mindenkit megdugnál :D

2-es nem akarok sokáig ott sem fent lenni.

2021. jún. 30. 21:51
 4/7 A kérdező kommentje:
egyébként igen vannak matcheim mindig első...nem beszólni akartam,csak mással is ez a helyzet.
2021. jún. 30. 21:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mással nem ez a helyzet. Vannak olyanok, akik tudják mit szeretnének a nők, szeretnek velük lenni, érdekli őket a másik gondolatvilága stb stb.

Az ilyeneknek, mint te az a szerepe, hogy eggyel kevesebb konkurencia legyen.

2021. júl. 1. 05:55
 6/7 anonim ***** válasza:

#3-as valaszomra kerdezo: Ha a kolcsonos szimpatia (match) meglenne a lanyok nagy reszevel, tehat nem 1000-bol 1-2 match-re kene vadaszni, hanem mondjuk 100-bol 50 lenne, akkor mar csak a lanyok igenyein, illetve azon mulik, hogy hogyan teritem a lapokat. Az utobbiban pedig nagyon jo vagyok.

Sosem fogom erteni azokat, akiknek megvan valamihez az adottsaguk (itt pl. a kulso, mert a tinder csak egy huspiac) es keptelen elni vele.

Nekem azert a kulsoert, amivel feltudnam kelteni sok lany erdeklodeset/ amivel betudnam inditani a fantaziajukat rengeteget kell dolgoznom, hogy elerjem. Nem sajnalom erte a munkat es beleteszek mindent, mert nem ez az elsodleges oka ennek az egesznek, de ha egyszer eljutok oda, akkor biztos, hogy a lehetosegek 100%-aval igyekszek majd elni.

Hogy teged miert nem hajtanak az osztoneid az viszont jo kerdes. Sokaig engem sem hajtottak, most 24 evesen valtozott meg bennem valami, azota szornam a "magjaimat" mindenfele.

2021. júl. 1. 06:06
 7/7 anonim ***** válasza:
valaszodra-t akartam irni, csak autocorrect.
2021. júl. 1. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!