Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen adottságokkal lehet esélyem normálisabb férfiaknál?
Nagyon ronda, fura, nőietlen arc és átlagosan rossz, kissé aránytalan test (kis mellek, széles váll, formátlan, rövid lábak).
Egy kapcsolatom volt már egy elhízott, ápolatlan, buta és taszító személyiségű fiúval, de több ilyenre nem vágyom.
Az arc nem számít (vagyis maximum annyiban, hogy jó állapotú fogsora legyen az illetőnek), csak egészséges testsúlyt, ápoltságot és némi intelligenciát várnék el (bár nekem mesterdiploma van folyamatban, iskolai végzettség nem számít, csak annyi, hogy legalább tudjon helyesen írni és alapvető dolgokat képes legyen átlátni).
Mik az esélyeim és hol ismerkedhetnék? Nálam nem próbálkozik soha senki, bár nem ismerek sok ellenkező neműt egyébként sem.
Ezek a külső jegyek szubjektívak.
Az intelligenciádról, személyiséged értékeiről, világlátásodról nem írtál, kérdező. Mutasd be magadat! Normális férfi belső értékek szerint választ párt, úgy tapasztalom.
Ha a férfinak tetszel akkor igen. Mindenkinek más jön be. Nekem is rosszabb férfiként sikerült elvennem egy gyönyörű lányt :D Valamiért én tetszem neki. Belső sokat számít.
Most nyilván pl. 140 kilós férfi/nő nem valószínű hogy összejön egy 60 kilóssal. Szóval azért valahogyan passzoljaotk ha érted.
Képet és bővebb leírást!
Eddig csak a saját, nem objektív énképedet olvashattuk, meg néhány nüanszot az életedről. Ennyi infó alapján nem lehet adekvát választ adni arra a kérdésre, hogy ki és milyen okkal/céllal jönne össze veled. Nyilván nem csak annyi vagy, amit leírtál magadról.
Egészen addig szimpatikus karakter is lehettél volna, amíg nem kezdtél bele az exed pocskondiázásába. Mert így azért egészen más a helyzet.
Ha túl magas elvásáraid vannak, akkor sokkal nehezebb a dolog, egy bizonyos szintnél pedig gyakorlatilag lehetetlen. Ezzel most nem azt mondom, hogy érd be bárkivel, de realistának kell lenni. Mindkét nemre vonatkozik a dolog, mert az incelek fő problémája is ez, hogy ők maguk rondák, de az elvárásaik hasonlóak, mint nálad is, hogy "elit" külsejű legyen a másik fél.
6, az exem a legjobb barátnőmnél próbálkozott először, akinek nem kellett, szóval jobb híján összejött velem. A barátnőmnek továbbra is írogatott, ami persze utólag derült ki.
Én mindent megtettem érte, de ez se volt elég. Nagyon szegények voltak, és nekem is csak diákmunkából volt pénzem, mégis MINDENT fizettem neki. Cigit (prioritások), vonatjegyet, hogy eljöjjön hozzám, normális ruhákat, testápolási szereket (előtte a fogmosás és a hajmosás sem tartozott a kedvenc elfoglaltságai közé). Még akkor is én adtam neki pénzt, amikor a barátaival ment kocsmázni. Próbáltam noszogatni, hogy jöjjön velem futni, egészségesebb ételeket csináltam neki, de nem volt rá vevő.
Mellette folyamatosan kritizált, többször megalázott a külsőm miatt, szégyellt a haverjai előtt. Azért lett vége, mert nyár elején kitalálta, hogy én rátelepszem (nyári szünet előtt hétvégente találkoztunk csak), nem hagyom élni és ő még nincs felkészülve egy komoly kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!