Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen adottságokkal lehet esélyem normálisabb férfiaknál?
Nagyon ronda, fura, nőietlen arc és átlagosan rossz, kissé aránytalan test (kis mellek, széles váll, formátlan, rövid lábak).
Egy kapcsolatom volt már egy elhízott, ápolatlan, buta és taszító személyiségű fiúval, de több ilyenre nem vágyom.
Az arc nem számít (vagyis maximum annyiban, hogy jó állapotú fogsora legyen az illetőnek), csak egészséges testsúlyt, ápoltságot és némi intelligenciát várnék el (bár nekem mesterdiploma van folyamatban, iskolai végzettség nem számít, csak annyi, hogy legalább tudjon helyesen írni és alapvető dolgokat képes legyen átlátni).
Mik az esélyeim és hol ismerkedhetnék? Nálam nem próbálkozik soha senki, bár nem ismerek sok ellenkező neműt egyébként sem.
EGyáltalán hogy a viharba fordulhat elő az, hogy egy ilyen pasinak bárki is esélyt ad, aki magát egy picit is értelmesnek gondolja? :D
Ez egy lúzer, okádék csicskagyász ember. A Marsra kéne kilőni minimum, jó messze innen :D
10.
De minek jöttél össze vele, ha már az elején is érezhető volt, hogy ennek nem lesz jó vége? Ennyire "kábulatban élnek" az emberek? A baj az, hogy te is úgy voltál vele, hogy "eh, ő is jó lesz" és ő is így volt veled. Sajnos sok-sok nem szép embernek ez a sorsa, ami kegyetlenség és igazságtalan is, ráadásul nem is működik sokáig, vagy ha igen, abból a '80-as évek kabaréira jellemző házasságok lesznek.
A jellemzés alapján amúgy nekem egy kisebbségi karakter ugrik be (cigi mint fő igény, havi 1 fürdés, kocsmázás, szenvtelen és gátlástalan nyomulás stb.)
Hát, legközelebb tudni fogod mik azok a tényezők amikkel nem szabad kezdeni: cigizés pl. kizáró ok, ha lejmol az is, ha nem fürdik az is.
Viszont, lehet, hogy találsz olyat aki jobb lesz, de neki is lesznek hibái. Tökéletes ember nincs. Lehet, hogy az illető alacsony lesz, esetleg kövér vagy kopasz stb. Belsőre és jellemre pedig mindenkinek vannak hibái, csak ott annyi lehetőség van, hogy olyat kell találni aki aránylag jó. Tökéletes úgysem lesz.
"Csak mert ronda vagyok és a nőknél nagyobb érték a szépség?"
Pontosan!
Én is hasonló helyzetben vagyok. Csak a legaljánál jöhetünk szóba. Egy nő számára nincs nagyobb csapás a rondaságnál. Azon belül is különösen igaz ez az arcra, hiszen az minden helyzetben szem előtt van, eltakarni nem lehet, az pedig életszerűtlen, hogy 24/7 profi sminkkel "átrajzolva" létezzünk (a "kis korrektor, spirál, ez-az" szint meg ide qrva kevés)...
15.
Férfiakat ugyanúgy sújtja a saját rondaságuk. Ez nem egy nemspecifikus dolog. Tizedennyi incel lenne, ha nem volna probléma a rondaság náluk.
Férfiaknak talán annyival könnyebb, hogy valamivel jobban érvényesülhetnek a rondábbak is, ha extrém tehetségesek vagy viccesek. Meg lehet olyan dolgokkal csalni, mint pénz, "sikeresség" meg ilyesmik. De ez is csak a nagyon tehetségeseknek lehetőség.
szia!
szívesen megismernélek bár nem hiszem hogy túl nagy eséllyel indulnék,mert valamilyen szinten mondjuk úgy mackós vagyok 165 cm és 78 kg.
Nem vagyok zseni de van érettségim hozzá egy jó szakmám.
Igénytelennek sem mondanám magam,tisztálkodás stb alap dolog.
Viszont van pár tömött fogam és 1 amit kelleni fog.
Nem vagyok adonisz talán átlagos szerűnek mondanám magam.
Ha úgy érzed szeretnél rám írni esélyt adni had alakuljon valami szívesen fogadom.
Lehetséges hogy troll vagy esetleg unalomból írtad ki a kérdést de nem lehetek biztos benne.
Válaszolva a kérdésre igen lehet esélyed,már csak statisztika alapján is (szerintem több pasi van mint férfi),a nők több eséllyel indulnak.
Minden esetre minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!