Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen adottságokkal lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen adottságokkal lehet esélyem normálisabb férfiaknál?

Figyelt kérdés

Nagyon ronda, fura, nőietlen arc és átlagosan rossz, kissé aránytalan test (kis mellek, széles váll, formátlan, rövid lábak).

Egy kapcsolatom volt már egy elhízott, ápolatlan, buta és taszító személyiségű fiúval, de több ilyenre nem vágyom.

Az arc nem számít (vagyis maximum annyiban, hogy jó állapotú fogsora legyen az illetőnek), csak egészséges testsúlyt, ápoltságot és némi intelligenciát várnék el (bár nekem mesterdiploma van folyamatban, iskolai végzettség nem számít, csak annyi, hogy legalább tudjon helyesen írni és alapvető dolgokat képes legyen átlátni).

Mik az esélyeim és hol ismerkedhetnék? Nálam nem próbálkozik soha senki, bár nem ismerek sok ellenkező neműt egyébként sem.

2021. júl. 10. 09:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
azta jól elírtam több pasi van mit nő
2021. júl. 10. 14:53
 22/24 anonim ***** válasza:
50%

"hogy a viharba fordulhat elő az, hogy egy ilyen pasinak bárki is esélyt ad"

Sajnos, ha nem nez ki az ember jol, ez jut....

37F incel

2021. júl. 10. 15:30
 23/24 anonim ***** válasza:
53%
20-as vagyok úgy látom nem felelek meg pedig még esélyt sem adtál szóval nem értem az ilyen kérdéseket talán ha kamu akkor de egyébként nem.
2021. júl. 11. 08:49
 24/24 anonim ***** válasza:

Én látok többször is egy olyan feltűnően csúnyácska nőt boldogan vinni a szép gyerekét a városban, hogy valahol nem is értem. Jó smink, frizura, ruha rengeteget számít, ami fontos, hogy ne hagyd el magad.

Elmehetnél plasztikai sebészhez: az egyik előnytelen problémás testrész korrekciója sokat javíthat az összképen és adott esetben nem elérhetetlen összeg.

jún. 20. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!