Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehetne másképp csinálnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne másképp csinálnom?

Figyelt kérdés
Visszatérő probléma az ismerkedéseim során, hogy a pasik azt jelzik vissza, hogy olyan mintha engem ők nem is érdekelnének. Ez nem így van, csak az elmúlt évek csalódásai miatt felépítettem magam köré egy burkot, és mostmár nem szívesen nyílok meg minden új ismerkédés alatt idegen embereknek rögtön. Én úgy érzem egyébként, hogy kifejezem az érdeklődésem, de mivel már nem először érkezik ilyen visszajelzés, elhiszem hogy velem van gond. Mit tudnék ennek javítása érdekében tenni?
2023. okt. 20. 21:42
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem idegennek, az férkőzik be a szférádba, aki kiérdemelte. Ez ilyen egyszerű.

Te elkezdesz randizni és ha bókol akkor viszonzod, mert bízzol benne? Ugye, hogy nem? Azért teszed, mert tetszik, mert vonz. Aztán abból alakulhat ki a bizalom/szerelem vagy csak szex. Indok nélkül nem kezdesz el bízni másba, ő nem az anyukád, se a legjobb barátnőd, egy idegenről beszélünk még mindig. Adjon rá okot hogy kiengedjen, ne hisztizzen azért, mert nem esik extázisba.

Na de te úgy teszed ahogy jónak látod meg a kérdező is, lehet pont rád hallgat. Lásd el tanácsokkal hogyan ne értsék félre a férfiak az érdeklődést irányukba. Szerintem attól többet nem igazán tehet, mint viszonozza amit kap, vagy elkezd ő valamit és a másik befejezi, mert kölcsönös a vonzalom, szimpátia. Véleményem szerint ha félreértés történik, akkor nem egy hullámhosszon vannak és kész.

2023. okt. 20. 23:45
 32/40 anonim ***** válasza:
8%

#30: "Senki nem várhatja el a másiktól, hogy első perctől kezdve bizalmába fogadja a másik embert"

De itt ki beszélt ilyesmiről??? Olvasd már át a #26-os válaszomat, szerencsétlen!

2023. okt. 20. 23:46
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
30: Bizalmi szintek vannak, amiket szépen lassan lehet feljebb araszolni.
2023. okt. 20. 23:46
 34/40 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező értsd meg ezt: Észre sem veszlek téged egy vonzó nő mellett. A burkod negatív, taszító, láthatatlanná tesz. Ellenben egy vonzó kisugárzású nő, már messziről világít. 30/F
2023. okt. 21. 00:00
 35/40 anonim ***** válasza:
35%
A bizalmi szinteken hogyan lehet feljebb araszolni ha a másiknak taszító? Sehogy. Vagy mi által alakul ki az, hogy feljebb jut? Ismerkedés. De ha nem egy csónakban eveznek, akkor nincs értelme. Ha egyszer elbeszélnek egymás mellett és a egyik eldönti hogy a másik a hibás ahelyett, hogy megbeszélnék, változtatnának idopocsekolas az egész és végképp nem ellenállhatatlan "kémia" miatt ismerkedtek az elejétől fogva. Legalábbis az egyik fél nem érzi.
2023. okt. 21. 00:07
 36/40 anonim ***** válasza:
0%

#35: "A bizalmi szinteken hogyan lehet feljebb araszolni ha a másiknak taszító?"

Akkor minek randizik vele, miért nem köszön el?

2023. okt. 21. 00:13
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Töritek itt magatokat, a kérdező meg már rég szunyál.
2023. okt. 21. 00:20
 38/40 anonim ***** válasza:
81%

Ebből indultam ki:

"Észre sem veszlek téged egy vonzó nő mellett. A burkod negatív, taszító, láthatatlanná tesz."

Na miért akar valaki ismerkedni ha szerinte taszító a kérdező?

Azért, mert mégse az. Csak idővel rájön hogy nem olyan mint az átlag és inkább dobbantja. Amivel nincs probléma, de az már baj hogy a kérdezőre fogják, hogy ő a bűnös. Amikor az égvilágon semmi baj nincs vele. Függetlenül attól hogy csalódsz, vagy se nem kéne ész nélkül minden jöttment alakba megbízni. Nem azért nem sztorizik magáról elmondása szerint, mert begubózott hanem azért, mert idő kell neki. A másik fél pedig teljes odaadást vár el, kölcsönös kíváncsiságot merthogy nem célirányúan kérdezősködik. Szerintem ez azt jelenti hogy nem passzolnak és még olyan személyeket fog ki addig úgyis lesz. Kivétel ha a férfi sokkal türelmesebb, harciasabb, nem adja fel. Na de ahhoz érzések is kellenek, nemcsak vonzalom hanem VONZALOM. :)

2023. okt. 21. 00:24
 39/40 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, ha felveszem ugyan azt a burkot mint te, és személyiségre is olyan vagyok mint te, akkor van esélyünk összejönni kapcsolatra vagy így a kettőnk együtt nem éri el a kapcsolathoz szükséges mértéket?
2023. okt. 21. 00:27
 40/40 anonim ***** válasza:
0%

#38: "Függetlenül attól hogy csalódsz, vagy se nem kéne ész nélkül minden jöttment alakba megbízni."

Te még mindig ezen rugózol? Jézusom, ennyi észt...

2023. okt. 21. 00:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!