Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne másképp csinálnom?
(#8)
Kérdező neked olyan pasas kellene, aki rá tud hangolódni a lelkedre, a lelkivilágodra.
Megértene téged, hogy értékes ember vagy, csak lassan szeretnél haladni. Akik "elbuktak", azok nem tudták kivárni. Ha elültetem a magot, akkor sem holnap eszem a fa gyümölcséből.
2023. okt. 20. 22:42
10: Ebben nincs semmi leereszkedő, vagy lealacsonyító. Egyszerűen csak arról szól hogy a hozzáillő társsal érdemes kezdeni valamit. Szóval hogy az udvarlóban van értékes potenciál, és amit a kérdező értékel, és fontosnak tart az udvarlóban hogy birtokában legyen, rendelkezzen bizonyos dolgokkal.
2023. okt. 20. 22:50
#12: "Egyszerűen csak arról szól hogy a hozzáillő társsal érdemes kezdeni valamit."
Most már csak az a kérdés, hogy van-e a kérdezőnek egyáltalán valami konkrétan megfogalmazott, saját maga számára is megfogható elképzelése arról, hogy szerinte milyen tulajdonságokkal rendelkezik az a bizonyos hozzáillő társ.
2023. okt. 20. 22:54
13: Ezt tőle kell megkérdezni.
Kérdező, Kit keresel?
2023. okt. 20. 22:57
#14: na, az erre a kérdésre adott válaszra én is nagyon kíváncsi leszek.
2023. okt. 20. 23:01
Szerintem csak türelmes(ebb) egyénnel kéne ismerkedni, aki nem siet(ett). Miért is lennél nyitott(abb) ha erőlteti a másik, vagy nem bizonyította, hogy érdemes kitárulkozni? Az is gond úgy gondolom, hogy nem essel térdre azért, mert figyelembe vettek, nem bókolsz, röhögsz mint a fakutya a vicceiken, nem magasztalod fel őket. Ilyenekkel kár foglalkozni. Az a férfi, aki nemcsak egófényezesre és szexre használ az majd vár míg elengeded magad. Nem jött még el a megfelelő.
2023. okt. 20. 23:16
Csak az a szar ebben az egészben, ha burkon keresztül vizsgálod a kérődet valójában nem tisztán a kérőt látod, hanem a burkodon keresztül a kérődet. Te vagy a torzítás az egyenletben. Szóval jobb lenne ha inkább csak kennél. Még ha ez veszélyes is egyben.
2023. okt. 20. 23:21
2023. okt. 20. 23:21
#17: mármint úgy érted, hogy "jobb lenne, ha inkább csak lennél" (vagyis LÉTEZNÉL), ugye?
2023. okt. 20. 23:22
#16: "Miért is lennél nyitott(abb) ha erőlteti a másik, vagy nem bizonyította, hogy érdemes kitárulkozni?"
Bocsi, nő vagyok, és szerintem tök megalázó a másik emberre nézve, hogy "bizonyítania" kell. Mintha valami rohadt vizsgán lenne. Ennél bárki, aki legalább egy alapszinten normális, civilizált ember, többet érdemel.
2023. okt. 20. 23:24
Kapcsolódó kérdések: