Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehetne másképp csinálnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne másképp csinálnom?

Figyelt kérdés
Visszatérő probléma az ismerkedéseim során, hogy a pasik azt jelzik vissza, hogy olyan mintha engem ők nem is érdekelnének. Ez nem így van, csak az elmúlt évek csalódásai miatt felépítettem magam köré egy burkot, és mostmár nem szívesen nyílok meg minden új ismerkédés alatt idegen embereknek rögtön. Én úgy érzem egyébként, hogy kifejezem az érdeklődésem, de mivel már nem először érkezik ilyen visszajelzés, elhiszem hogy velem van gond. Mit tudnék ennek javítása érdekében tenni?
2023. okt. 20. 21:42
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

(#8)

Kérdező neked olyan pasas kellene, aki rá tud hangolódni a lelkedre, a lelkivilágodra.

Megértene téged, hogy értékes ember vagy, csak lassan szeretnél haladni. Akik "elbuktak", azok nem tudták kivárni. Ha elültetem a magot, akkor sem holnap eszem a fa gyümölcséből.

2023. okt. 20. 22:42
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
10: Ebben nincs semmi leereszkedő, vagy lealacsonyító. Egyszerűen csak arról szól hogy a hozzáillő társsal érdemes kezdeni valamit. Szóval hogy az udvarlóban van értékes potenciál, és amit a kérdező értékel, és fontosnak tart az udvarlóban hogy birtokában legyen, rendelkezzen bizonyos dolgokkal.
2023. okt. 20. 22:50
 13/40 anonim ***** válasza:
50%

#12: "Egyszerűen csak arról szól hogy a hozzáillő társsal érdemes kezdeni valamit."

Most már csak az a kérdés, hogy van-e a kérdezőnek egyáltalán valami konkrétan megfogalmazott, saját maga számára is megfogható elképzelése arról, hogy szerinte milyen tulajdonságokkal rendelkezik az a bizonyos hozzáillő társ.

2023. okt. 20. 22:54
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

13: Ezt tőle kell megkérdezni.

Kérdező, Kit keresel?

2023. okt. 20. 22:57
 15/40 anonim ***** válasza:
50%
#14: na, az erre a kérdésre adott válaszra én is nagyon kíváncsi leszek.
2023. okt. 20. 23:01
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak türelmes(ebb) egyénnel kéne ismerkedni, aki nem siet(ett). Miért is lennél nyitott(abb) ha erőlteti a másik, vagy nem bizonyította, hogy érdemes kitárulkozni? Az is gond úgy gondolom, hogy nem essel térdre azért, mert figyelembe vettek, nem bókolsz, röhögsz mint a fakutya a vicceiken, nem magasztalod fel őket. Ilyenekkel kár foglalkozni. Az a férfi, aki nemcsak egófényezesre és szexre használ az majd vár míg elengeded magad. Nem jött még el a megfelelő.
2023. okt. 20. 23:16
 17/40 anonim ***** válasza:
17%
Csak az a szar ebben az egészben, ha burkon keresztül vizsgálod a kérődet valójában nem tisztán a kérőt látod, hanem a burkodon keresztül a kérődet. Te vagy a torzítás az egyenletben. Szóval jobb lenne ha inkább csak kennél. Még ha ez veszélyes is egyben.
2023. okt. 20. 23:21
 18/40 anonim ***** válasza:
45%
* lennél
2023. okt. 20. 23:21
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
#17: mármint úgy érted, hogy "jobb lenne, ha inkább csak lennél" (vagyis LÉTEZNÉL), ugye?
2023. okt. 20. 23:22
 20/40 anonim ***** válasza:
13%

#16: "Miért is lennél nyitott(abb) ha erőlteti a másik, vagy nem bizonyította, hogy érdemes kitárulkozni?"

Bocsi, nő vagyok, és szerintem tök megalázó a másik emberre nézve, hogy "bizonyítania" kell. Mintha valami rohadt vizsgán lenne. Ennél bárki, aki legalább egy alapszinten normális, civilizált ember, többet érdemel.

2023. okt. 20. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!