Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A manoszférás "sztoikus" férfiállatok miért dühösek mindig?
Na, akkor a #13-asnak lesz felesege....
Amugy nezz inkabb blackpill-es faszikat, azok nem hadarnak es orditanak.
39F incel
Mert ezek a faszik legtöbbször valójában nem értik a sztoicizmust. Hallottak Marcus Aureliusnak az Elmélkedések című művéről, de sosem olvasták, csak kigyujtottek az internetről néhány idézetet belőle és most azzal házalnak, mert pár guru által egy ideje felkapott lett a sztoicizmus.
Személy szerint Keanu Reevest vagy Henry Cavillt jobb férfipéldának tartom mint pl Tate vagy Hamza.
12.
Mondjuk Morticia és Gomez házassága az, ami közel áll az ideálishoz, igaz fiktív az egész, de az egész Addams Family világa olyan, amilyennek a világnak kb. lennie kellene, legalábbis családi szinten. Normális szülők, akik támogatják egymást, bár a gyerekek kicsit túlzásokba esnek, de ez még belefér a fikció világába. Gyerekkoromban imádtam mindent, ami ezzel kapcsolatos (a rajzfilm miatt tanultam meg angolul, volt élőszereplős sorozat, a két film, de még nagyon régi képregényeket is találtam a neten)
Aragorn nekem már életszerűtlenül túlidealizált. Kicsit Boka János és Cedric Diggory szintjén van, akik szintén olyanok, hogy "ilyen ember nincs". A regényben teljesen jól elfér, szerepét jól tölti be, de a filmben már átesett egy kis "flanderizáción", ahogy Gimli is, aki a filmben egy '90-es évekre jellemző poénkodós feka szintére lett degradálva, pedig a könyveben sokkal mélyebb jellem. Legolas a másik, aki a filmekben ilyen Marvel-filmekbe illő mutatványokat csinál.
Csavardi Samu valahogy nekem jobban átjött, őt eltudom képzelni valós személyként is. Az már más kérdés, hogy nem igazán férfias egy kövér hobbit.
Személyes kedvencem amúgy a filmekben és a könyvekben is, amelyeket eddig elolvastam, az Szarumán. Kedvelem az olyan karaktereket, akik mernek a "sötét oldal" praktikáiból is felhasználni valamennyit, és alapvetően a harmadik oldalt alkotják (Dooku gróf volt hasonló, érdekes, hogy őt is Christopher Lee alakította, nagyon jól áll neki ez a szerepkör). Valahogy Szarumán és Dooku is olyan, hogy nem tudtam őket sosem gonosznak látni, mert nem egy Szauron/Palpatine szint, hanem az, aki választott valamit, ami teljesen a jó oldal és elbukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!