Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A manoszférás "sztoikus" férfiállatok miért dühösek mindig?
8.
Sir Graham Hill férfias még, illetve ha kitalált szereplő is ér, akkor Gomez Addams.
Gomez Addams például kiváló példa a férfiasságra (ahogy nekem nőként Morticia is a nőiességre), de ha fikciós férfiakról van szó, nálam Aragorn az egyértelmű tökéletesség.
12# légy a feleségem...
Sok pasi ölni tudna egy olyan nőért aki tudja, hogy ki Aragorn. Ha van barátod nagyon szerencsés!
Pörölykezű Helm kürtje meg van? Ha még ezt is ismered te vagy a tökéletes nő!
Figyelj, számomra Tolkien az egyik legnagyobb inspiráció, mint személy és mint író (ha minden jól megy, jövőre kiadatom az első könyvemet) és a munkássága az egyik legmeghatározóbb pontja a gyermekkoromnak és az irodalmi életemnek (röviden és tömören, még szép, hogy tudom mi a helyzet Pörölykezű Helm kürtjével :D).
Mondjuk az én baráti köreimben Aragorn ismerete általános, akik nem is szeretik a Gyűrűk urát (ők vannak kevesebben), még ők is tisztában vannak az alapokkal.
V
Tök jó :)
Ez nagyon király, saját könyv nagyon menő!
Remélem be fut!
Hát eddig olyan nőkkel hozott össze a sors hogy a Harry Potter-nél meg állt a tudományuk meg a körmözésnél lol
Nem szeretném azt írni, hogy eddig rossz körökben mozogtál, de... :D
Köszönöm! :)
Huh, azok is nagyon jók, de nálam Tolkien munkássága verhetetlen. Ajánlom még R. A. Salvatore munkásságát, ha eddig nem olvastál volna tőle, illetve én Brandon Sanderson-t és Neil Gaiman-t is nagyon szeretem (bár utóbbinak a világépítése sokszor kicsit lazább és könnyebben befogadható).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!