Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A manoszférás "sztoikus"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A manoszférás "sztoikus" férfiállatok miért dühösek mindig?

Figyelt kérdés
Hamza, Andrew Tate és társai. Mindig a sztoicizmusról beszélnek meg hogy a férfi ne az érzései alapján cselekedjen, de mindig dühösek, mindig vehemensen beszélnek ezek az emberek, mindig hadarnak vagy kiabálnak. Valahogy mégsem tudják hozni azt a figurát amilyennek egy férfinak kéne lennie szerintük, ez az erős domináns férfi akit semmi nem hozz ki a sodrából.
2023. okt. 20. 13:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
45%

8.

Sir Graham Hill férfias még, illetve ha kitalált szereplő is ér, akkor Gomez Addams.

2023. okt. 20. 14:15
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Gomez Addams például kiváló példa a férfiasságra (ahogy nekem nőként Morticia is a nőiességre), de ha fikciós férfiakról van szó, nálam Aragorn az egyértelmű tökéletesség.

2023. okt. 20. 14:21
 13/26 anonim ***** válasza:

12# légy a feleségem...

Sok pasi ölni tudna egy olyan nőért aki tudja, hogy ki Aragorn. Ha van barátod nagyon szerencsés!

Pörölykezű Helm kürtje meg van? Ha még ezt is ismered te vagy a tökéletes nő!

2023. okt. 20. 14:37
 14/26 anonim ***** válasza:

Figyelj, számomra Tolkien az egyik legnagyobb inspiráció, mint személy és mint író (ha minden jól megy, jövőre kiadatom az első könyvemet) és a munkássága az egyik legmeghatározóbb pontja a gyermekkoromnak és az irodalmi életemnek (röviden és tömören, még szép, hogy tudom mi a helyzet Pörölykezű Helm kürtjével :D).

Mondjuk az én baráti köreimben Aragorn ismerete általános, akik nem is szeretik a Gyűrűk urát (ők vannak kevesebben), még ők is tisztában vannak az alapokkal.

V

2023. okt. 20. 14:50
 15/26 anonim ***** válasza:
+ Van párom és kettőnk közül szerintem én vagyok szerencsésebb. :D
2023. okt. 20. 14:50
 16/26 anonim ***** válasza:
50%

Tök jó :)

Ez nagyon király, saját könyv nagyon menő!

Remélem be fut!

Hát eddig olyan nőkkel hozott össze a sors hogy a Harry Potter-nél meg állt a tudományuk meg a körmözésnél lol

2023. okt. 20. 14:58
 17/26 A kérdező kommentje:
Szeretem a fantasyt de a gyűrük ura soha nem jött át. Inkább a vaják és a tűz és a jég dala.
2023. okt. 20. 15:00
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretném azt írni, hogy eddig rossz körökben mozogtál, de... :D

Köszönöm! :)

Huh, azok is nagyon jók, de nálam Tolkien munkássága verhetetlen. Ajánlom még R. A. Salvatore munkásságát, ha eddig nem olvastál volna tőle, illetve én Brandon Sanderson-t és Neil Gaiman-t is nagyon szeretem (bár utóbbinak a világépítése sokszor kicsit lazább és könnyebben befogadható).

2023. okt. 20. 15:03
 19/26 A kérdező kommentje:
Salvatore a forgotten realmshez írta a drizzt sztorikat, elég sokat szerepeztem abban a világban.
2023. okt. 20. 15:15
 20/26 A kérdező kommentje:
Amúgy én szeretem a HP-t is, illetve a star warst is viszont nem a filmes vonalat hanem a régi köztárssaság korát.
2023. okt. 20. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!