Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy akkor akarnak a nők, amikor már én nem?

Figyelt kérdés
Olyan sokszor volt az már hogy elején inkább megbeszéltük hogy barátok leszünk, pedig én nagyon szerettem volna többet mert olyan szimpatikus volt, aztán barátok lettünk és így utána egy két év után kibukott, hogy ő mégis többet szeretne. Na akkor már nekem úgy elmúlt a dolog..
2023. okt. 19. 21:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
Mert pancser vagy.
2023. okt. 19. 21:18
 2/14 A kérdező kommentje:
1. miért is?
2023. okt. 19. 21:21
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Mert meghúzni a nőket akkor kell amikor ők is akarják, hagyják. Nem csak akkor amikor neked lenne ínyed hozzá.
2023. okt. 19. 21:23
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
#3 Pedig van, vannak olyan pasik akik úgy gondolkodnak, ha nekik kedvük tartja, ugorjon a nő, másegyébként meg tárgytalan minden.
2023. okt. 19. 21:35
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
4: Ha értően olvasol a soraim között akkor észreveheted, hogy én is pontosan ezekről a pasikról írtam. És egyben bíztatom a kérdezőt, hogy ne legyen ő is ilyen. Személy szerint én ugranék hogy teljesítsem a nőm minden kérését. Ha rajtam múlik kielégületlenül biztos hogy nem hajtaná álomra a fejét ha kívánós. Még ha fáradt is vagyok egy hosszú munkanap után, akkor is venném az erőt hogy az alkalomhoz mérten a tőlem telhető legtöbbet megtegyem. Még ha ez kimerül egy szelíd simogatásban, vagy hogy a nyakánál, kulcscsonton csókolom. Inkább bármi, mint sem hogy másnál kelljen keresnie a boldogságot. Ha így kellene tennie, azt hiszem megbuknék mint férfi. És joggal veszíteném el…
2023. okt. 19. 22:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Értettem, azért erősítettem rá, hogy márpedig vannak ilyenek sajnos.
2023. okt. 19. 22:21
 7/14 anonim ***** válasza:
A legtöbb férfi a saját kielégülését hajszolja. Egy ideális világban még a prostikat is kielégítenék rendesen, s talán ők fizetnének a jobbnál jobb férfiaknak a felejthetetlen orgazmusért. De hát jelenleg nem ilyen a világ. 😅
2023. okt. 19. 22:26
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
Még jó, hogy fel sem fogjátok, hogy a kérdező nem a szexről beszélt.
2023. okt. 19. 22:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Lehet rágörcsöltél.
2023. okt. 19. 22:36
 10/14 anonim ***** válasza:
A kérdező nem, de mi most talán igen. Probléma? ((Amúgy felfogjuk. Gonsolom mindkettőnk nevében mondhatom.))
2023. okt. 19. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!