Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor kezdő huszonéves lányok kiírják hogy 30-35 közötti férfit akarnak, akkor a pénzre hajtanak?
Jellemzően arra vágynak, amit egy idősebb férfi nyújthat: Határozottabb, tapasztaltabb és igen, jellemzően anyagilag is jobban áll. Lényegében olyan ez a helyzet, hogy ezek a nők nem akarnak közösen melózni egy közös életért, hanem beleülnének a "készbe", ahol kevesebbet kell melózni. (És itt nem az anyagi részt értem csak, hanem az életutat, tapasztalatok megosztását is.)
Az apakomplexusos témához meg: Jajj. Az apakomplexus nem csak a korról szól, hanem a viselkedésről is. Volt hardcore apakomplexusos barátnőm, aki csak 6 évvel volt fiatalabb, de teljesen odavolt értem, mert határozott voltam.
Az idétlen korosztállyal kapcsolatban: Persze, mindenki szereti magát kivételesnek, okosnak és érettnek érezni magát, de a többség pont olyan, mint a korosztálya. Nem, nem lesz minden 2. huszonéves nő egy 30-as férfi értelmi és érzelmi anyagi szintjén, mert nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!